εχω μπερδευτει! δεν ξερω ποιανου γιατρου-ψυχολογου προτροπη να ακολουθησω!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
Ειμαι μπερδεμενος! εδωκι λιγες μερς δεν ξερω τι να κανω? κι με αποτελεσμα να μην κανω τυποτα! μαλον να κανω κακο!
Στο 18 ανω μου λεν να ακολουθησω μια δικιαμου μεθοδος απτοξινωσης , η να παω σε κλινικη- οπου κι αυτο θα γινει αφου εχουν γινει ολες οι διαδιασιες μενουν μονο οι λεπτομεριες της συγκεκριμενης ημερομινιας-κι μολις βγω απο εκει να μπω στο προγραμμα για εργαζομενους οπου ειναι γυρο στις 1-2 φορες την βδομαδα οπου μαζι με φαρμακα ακολουθω οχτω κυκλους κι καθ σταδιο κανω κατι σαν εξετασεις για να παω στο επομενο- προσωπικα υτο θελω να κανω κι σχεδον αυτο κανω- με μονη διαφορα την κλινικη οπου αντι για της βορειας ελλαδας μαλον θα παω στης βορειας ευωπης! οποια κι αν παρω απο τις δυο ειναι καλες , γτ. δεν εχουν μονο το κοματι της αποτοξινωσης αλλα κι της "απεξαρτησης" οπου εναι κι το πιο δυσκολο απο ολα!
Μαζι με αυτα παω κι σε ιδιωτες γιατρους κι ψυχολογους- εχω χαλασει πολλα λεφτα- ο γιατρος ενας πολυ γνωστος μακρυμαλλης μου εχει δωσει καποια φαρμακα για ρις μερες της χαρμανας! αυτα τα φαρμακα ομως κανουν για να κοψουν ενας λοχος μαζι! η ενας ελεφαντας! ειμαι πολυ δυνατα! τα οπιοχα που εχει η συνταγη με σοκαραν οταν διαβασα οτι τα χορηγουν σε ανθρωπους που τους ακροτιριαζουν καποι μελος του σωματος για να μην σφαραζουν στον πονο, μετα εχει χαπια βενζοδιαζεπινες -χαπια πολυ εξαρτησημα, βεβαια για λιγες μερες δεν υπαρχει θεμα ,για αυτο κιμου τα εδωσε ο ανθρωπος, ομως ειναι πολυ"μαστουρικα" δεμ ξερω τι κανω, δεν ξερω τι λεω, ξεχναω συνεχεια κι οχι μονον πραματα αλλα κι καταστασεις ,μπορει να εχω κουβεντιασει με καποιον κι μετα απο λιγο δεν θυμαμαι ποιος ειναι!!! Παρα το οτι εγκρινω την γνωση του, την εμπειρι του δεν μπορω δεν αντεξα να κανω σωστα την ιεραπεια του!αφου δεν εχω την δυναμη να αρνηθω στον πιρασμο μενοντας εδω στην αθηνα!
Τλος μια ψυχολογος μου λεει οτι ειναι πολυ καλη λυση η κλειστη κλινικη θεσσαλονικης - οπου κι θα παω η εκει η εξωτερικο σε λιγες μερες- ομως αυτη με προτρεπει να κανω κι αλλα πραματα που εχουν να κανουν με την ζωημου κι το πως βλεπω την ζωη ενω ειμαι ακομα στην χρηση.
Μου λεει πως πρεπει να σταματησω ειδη την παρεα με ατομα που κανουν χρηση , αλλα μου λεει να το κανω με τροπο εντονο! δλδη, μου ζητα να τσακωθω με αυτους! Μςτα μου λεει οτι πρεπει να αλλαξω τροπο ζωης , οπως τις ωρες που τροω, τις ωρες που ξυπναωκι αλλα τετοια περιεργα.
Τελος κι πιο δυσκολο μου λεει να πιασω ολους οσους εχω τσακωθει - εχω πυκρανει κι να παω απο κοντα - μαλιστα μου λεει οχι φιλε μεενα μηνυματακι η ενα τηλεφονακι κι ξεμπερδεψες! να παω να τους βρω! κι μαλιστα να κατσω να ακουσω κι τα παραπονα τους!! δλδη αμα καποιοσ απο αυτους εχει αχτει να με βαρεσει, να μου δωσει καμια μπουνια/ κι μου ειπε " τι ανδρας μου λες συνεχεια οτι εισαι? ε ? φιλε? ναι να αντεξεις κι αυτο! μαλισταπρεπει να τ κανω πριν παω για θεραπια στημ κλειστη κλινικη αλλα κι μετα σε καποιεσ φασεις!! - φανταζομαι την χαρα που θα εχει αμα το ακουσει ο πατεραμου, που θελει να μου δωσει κατι χαστουκια!!!!
Αυτα τα περιεργα κι διαφορα μου ζηταν οι θεραπευτες μου!! εσεις τι λετε ρε πιδια?
Προσωπικα παρα το οτι ειμαι κουτσος αφουεπεσα την πεμπτη απο μαστουρα, παρα λοιπον οτι ειμαι σε γυψοκι θα μπορουσα να παρω παραταση δεν το κσνω! οσο πιο γρηγορα μπω στο ψυχιατρειο τοσο πιο καλα! μακαρι να μπω σε δεκα μερες!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ!! ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ! ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΖΟΡΙΣΤΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ! ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΑ, ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ, Η ΠΡΟΙΝ ΜΟΥ, ΟΙ ΦΙΛΟΙΜΟΥ ΚΙ ΓΩ ΝΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΤΥΠΟΤΑ! ΑΛΛΑ ΠΛΕΟ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!