Καλησπέρα!
Διαβάζω πολύ καιρό το forum σας χωρίς να ήμουν χρήστης και σήμερα πήρα την απόφαση να γίνω και εγώ μέλος.
Είμαι 21 ετών και έχω θεματάκια με την Ιδψ...
Από την εφηβεία ξεκίνησε. Με τα κλασσικά, να ελέγξω αν όλα είναι ok στο σπίτι, αν κλείδωσα τα παράθυρα, αν κλείδωσα την πόρτα, αν είναι κλειστό το μάτι της κουζίνας κλπ...Μέχρι εδώ όλα ήταν ok. Τα θεωρούσα normal αυτά. Όμως με τα χρόνια έχω φτάσει πλέον στο σημείο να έχω τρομερές ιδεοληψίες και τρομερούς ψυχαναγκασμούς. Το μυαλό μου έχει αρχίσει και τα χάνει. Φτάνω σε σημείο να έχω ιδεοληψίες μέσα στις ιδεοληψίες και όλο αυτό έχει καταντήσει κουραστικό.
Έχω κουραστεί πάρα πολύ. Πολλές φορές νιώθω αχάριστος. Αντί να ζω την ζωή μου όπως όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι γύρω μου, κάθομαι και βασανίζομαι τόσα χρόνια σε σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά και με πάνε πίσω σε πολλά πράγματα. Δεν θέλω να επισκεφτώ ψυχολόγο, ούτε ψυχίατρο, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι είναι πεταμένα λεφτά! Θέλω να ξεκινήσει αυτή η επαναστάση από μέσα μου χωρίς την βοηθεία κάποιου άλλου, αλλά μόνο με την βοήθεια του εαυτού μου.
Είναι στιγμές που τα χάνω τελειώς, λέγοντας, ok, αφού το σκέφτηκα αυτό, πάει. Θα γίνει όντως και δεν έχει νόημα και τρελαίνομαι...
Είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο;
Ευχαριστώ για την προσοχή σας εκ των προτέρων και συγνώμη αν τυχόν δεν είχαν κάποια δομή όλα αυτά που σας έγραψα. Φταίει ότι ακόμα και κατά την διάρκεια που έγραφα όλα αυτά πάλι το μυαλό μου δεν ήταν καθαρό.
dreams
http://www.youtube.com/watch?v=Yam5uK6e-bQ