ατομα με κοινωνικη φοβια η οποιαδιποτε αλλη διαταραχη ανγχους για παρεα
παιδια ψαχνω ατομα με κοινωνικη φοβια η οποιαδιποτε αλλη διαταραχη ανγχους για να κανουμε παρεα.εχω κοινωνικη φοβια και πολυ ανγχος τον τελευταιο διαστημα ισως και μετρια καταθλιψη.ειμαι απο επαρχια και θα ανεβω αθηνα για να κανω ψυχοθεραπεια.εχω κανει ψυχοθεραπεια κ στο παρελθον ατομικη και ομαδικη και το λεω αυτο γιατι αν καποιος που θελει να γνωριστουμε και να κανουμε παρεα ενω θελει δεν μπορει λογω του ανγχους να ξερει οτι τον καταλαβενω απολυτα.αυτη η παρεα που ζητω ειναι κ αυτη μες στο παιχνιδι κ ενα σκαλοπατι για την γιατρεια.ετσι πιστεω.πρεπει να το παλεψουμε παιδια κ πιστευω πως στο τελος θα νικησουμε.πρεπει ρε γαμωτο επιτελους να βρουμε την χαμενη μας γαληνη και ευτυχια γιατι υπαρχει καπου μεσα μας απλα εχει καλυφτει απο σκουπιδια και πρεπει να τα καθαρισουμε.δυστυχως δεν εχω κανεναν γνωστο η φιλο στην αθηνα παρα μονο την θεια μου που μενει μονη της κ θα με φιλοξενησει ενα διαστημα για να κανω την ψυχοθεραπεια.οποιος θελει να γνωριστουμε κ να κανουμε παρεα να ξερει οτι δεν εχω προβλημα να πηγενουμε βολτες σε μεροι που νιωθει ανετα χωρις πολυ κοσμο κ τετοια.αν κ εγω το παλευω κ πηγενω κ σε πολυσυχναστα μεροι οπως για εναν καφε για παραδειγμα.ελπιζω πως καποιος θα δεχτει την προταση μου και ισως γινουμε κ κολλητοι.οποιος θελει ας το προσπαθησει οπως το κανω κ εγω τωρα με αυτην την προσκληση που κανω.το ιδιο ημαστε. :-)