ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ - ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
Παιδάκια καλησπέρα.
Το θέμα μου δεν είναι αμιγώς ψυχολογικό, περισσότερο θα ήθελα τις γνώμες σας και αν κάποιος έχει σχετική εμπειρία. Μπαίνω λοιπόν στο δια ταύτα:
θέλω να αλλάξω ορισμένα πράγματα που με ταλαιπωρούν.
Το ψυχολογικό είναι ένα σκέλος, το οποίο όμως αδυνατώ να λύσω μια και καλή..όλο κάτι προκύπτει για να με προβληματίσει.
Σκέφτηκα λοιπόν ότι μια καλή αρχή για να αλλάξω τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα, θα ήταν να βελτιώσω την ποιότητα ζωής μου.
Και ως γνωστόν η ποιότητα ζωής επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την κακή ή καλή σωματική κατάσταση.
προσωπικά λοιπόν, υποφέρω πραγματικά, εκτός των άλλων, και από τη λεγόμενη σπαστική κολλίτιδα.
Είναι καθαρά ψυχοσωματικό, κυρίως όταν στρεσάρομαι βγαίνει στην επιφάνεια..αλλά επειδή είμαι συνεχώς σε μια κατάσταση στρες, είμαι και μονίμως σε φάση δυσφορίας με το πεπτικό μου γενικότερα.
Κανόνισα λοιπόν να κάνω, σε κέντρο ολιστικής ιατρικής, το λεγόμενο τεστ δυσανεξίας.
επειδή όμως είμαι και φαν της κλασσικής ιατρικής..έχω τις αμφιβολίες μου, κατά πόσο τελικά αυτό το τεστ βοηθάει.
θα ήθελα να ακούσω γνώμες, ειδικά αν βασίζονται σε προσωπική εμπειρία, πάνω στο θέμα.
Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος αυτό το ζήτημα;
και αν ναι, πως το έλυσε;