Ζητάω τη γνώμη σας γ ένα θέμα. Εδώ και χρόνια έχω παρατηρήσει οτι με ελκύουν σεξουαλικά γυναίκες που έχουν πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Καλώς ή κακώς δεν έχω προχωρήσει με κάποια από τις λίγες τέτοιες γυνεκες που έχω συναντήσει. Πάντα κάτι με έκανε να ντρέπομαι γ αυτό κ να μη θέλω να μιλήσω σε κανένα.
Μεγαλώνοντας κ μαθαίνοντας για το τί είναι τα φετίχ, συνηδητοποίησα πως αυτό π νιώθω για αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να θεωρηθεί φετίχ, αφού σύγκρινα τον εαυτό μου με τις αντιδράσεις άλλων φετιχιστών σε τσατ ή φόρουμ.
Επιπλέον βρήκα στο ίντερνετ λίγες πολύ μικρές κοινότητες αφιερωμένες στο ενδιαφέρον αυτών των συγκεκριμένων χαρακτηριστικών. Κατά τα άλλα όμως δεν βρήκα κάποιες ουσιώδης πληροφορίες κ γενικώς νιώθω πως αυτό π έχω είναι ένα πολύ σπάνιο φετίχ, κατότερης διαλογής.
Με λίγα άτομα (αγνώστους) π έχω μιλήσει σε τσατ για φετίχ, όταν τους περιγράφω το ενδιαφέρον μου τους εκπλήσσει, συνήθως με ειρωνικά σχολια.
Εδώ θέλω να πω οτι το συγκεκριμένο ενδιαφέρον μ, είναι πολύ πιο ήπιο κ νορμάλ από άλλα πιο γνωστά κ κοινώς αποδεκτά φετίχ, όπως ποδολαγνία, ουρολαγνία κτλ. Παρόλα αυτά όμως φαίνεται να είναι σπάνιο κ μη αποδεκτό.
Τέλος να πω οτι έχω κ ηθικούς ενδοιασμούς γτ παρόλο θα ήθελα να κάνω σεξουαλική σχέση με μια γυναίακ π έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, ίσως αυτά κ μόνο να είναι πολύ επιφανειακός λόγος γ να κάνω κτ τέτοιο.
Ζητάω την άποψη σας αν μπορεί να θεωρηθεί διαστροφή ή αν πρέπει να ντρέπομαι.