pedia mou sunebei kati tromero seimera kai den kserw an einai alitheia i oxi, sas parakalw thelw na mou peite thn gnwmh sas! Loipon ta exw me mia kopela h opoia exei enan aderfo kai menoun sto idio to spiti, me thn kopela eimaste mazi konta 2xronia twra. Stis arxes autoi itan para polu tsakwmenoi kai antedrousan ligo perierga mporw na pw, dld se seimio opws tsakwnontai ta zeugaria kai panta elega oti einai i idea m. Seimera egnine kati to upervoliko ekei pou koimomouna sto spiti tous loipon auth htan ksipnia kai kapoia stigmh akouw porta kai htan o aderfos ths pou eixe erthei me thn kopela tou. Erxetai mesa i kopela mou gia na koimithei, opws kai o aderfos ths me thn kopela tou mono pou autoi to "kanane" pio meta kai akougotane ligaki. Loipon i kopela mou exei ena sunitheio na kounaei ta podia ths gia na koimithei, ksekinise kai seimra na ta kounaei alla ligo pio entona, pio olh wra kai eperne kai kapoies bathies anases kai se kapoies faseis htan pio entono to kounima, egw ksipnisa se mia fash kai arxisa na upopsiazomai oti kati prepei na ginetai etsi loipon meta pou stamatise thn pira agkalia kai psilotromakse kai meta suniditopihsa oti eixe to xeri ths mesa apo thn pitzama. Kai arxizw kai bazw kapie idees twra sto mialo mou kai den kserw ti na pistepsw.. Pite mou thn gnwmh sas ti prepei na kanw pws prepei na to xiristw, mporei na einai i idea mou i oxi?? i mhpws exw kapoia arwstia?