Πες μου το βίτσιο σου, να σου πω ποιός είσαι (χιουμοριστικό)
(Το παρόν θέμα έχει καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα και δέον όπως αντιμετωπιστεί ως τέτοιο και εγείρει ανάλογη διάθεση απαντήσεων)
Η ερωτική ζωή χωρίς βίτσια είναι σαν μιά έρημος χωρίς άμμο.
Σε κάποιους αρέσει να το κάνουν στο λεωφορείο, στο πάρκο ή στα Γκούντις πρώτο τραπέζι πίστα. Σε άλλους αρέσει το role playing. Και εφ' όσον αρκούνται στην κοκκινοσκουφίτσα και τον κακό λύκο, έχει καλώς. Οταν όμως γουστάρουν χιονάτη, αντε ψάξε για 7 νάνους πακέτο...
Αλλοι τη βρίσκουν με crossdressing. "Μωρό μου, είσαι για αλλαξορουχιές?" Αλλοι με την ανταλλαγή συντρόφων: "Σου δίνω λίγο από Τάκη αν μου δώσεις μιά φέτα Μήτσο", ή "μου παρκάρεις τη Μαρία για το Σ/Κ και φεύγεις με την Καίτη, ντάξ?".
Αλλοι είναι ποδολάγνοι: "Ζητώ το πόδι της κόρης σας...την υπόλοιπη κρατήστε τη". Αλλοι επιδίδονται σε σαδομαζό καταστάσεις: "Εχω και υπόγειο, γουστάρεις ένα βρωμόξυλο μωρό μου?" Ορισμένοι άντρες ψοφάνε για οθωμανικό, αλλά επειδή δε θέλουν να τους πουν πισωγλέντηδες, φοράν το strap-on στην Κούλα και τη φωνάζουν Χαράλαμπο.
Τέλος, υπάρχουν και οι εξτρίμ καταστάσεις. "Πω πω, πάλι χάλασε η τουαλέτα Γιώργο!"..."Δεν πειράζει αγάπη μου, γι αυτό είναι ο άντρας του σπιτιού".."Α, μπράβο Γιώργο μου, θα τη φτιάξεις, ε?".."Καλά, άμα τη φτιάξω να με χέσεις"...
Ολα επιτρέπονται, εφ' όσον συναινούν γι αυτό δύο, τρεις, κ.λ.π ενήλικοι.
Εσεις, έχετε κάποιο βίτσιο ή είστε εγγεγραμμένοι στη λίστα των ΕΞΕ (Εντελώς Ξενέρωτοι Ελλάδας)? Πείτε μας, θα είναι το μυστικό μας...