Δεν αντέχω άλλο,έσπασα...
Δεν μπορώ άλλο παιδιά,νομίζω πως τρελλαίνομαι,προσπαθώ με νύχια και με δόντια να με κρατήσω στην πραγματικότητα.
Όλα ξεκίνησαν πριν ενάμιση χρόνο, έχασα παράλληλα γιαγιά και θεία και ενδιάμεσα ο γάμος της αδερφής μου. Μετά μια εξαίσια επικονδυλίτιδα, που μου χάλασε όλες τις περσινές διακοπές.Μετά το Νοέμβρη ολική αφαίρεση θυροειδή γιατί είχα καρκίνο,μετά θεραπευτικό ραδιενεργό ιώδιο και απομόνωση ένα μήνα.Μετα συνέχεια δουλεια-σπίτι-δουλειά.Έβαλα κιλά με όλα αυτά,αλλά μετά έχασα άλλα 20.Άγχος,κούραση,να μην μπορώ να σηκωθώ τα πρωινά απο το κρεββάτι, να σπαράζω μέσα μου,αγόρι άνεργο που μου μιλούσε λόγω κρίσης να σηκωθούμε να φύγουμε απο Ελλάδα ένα χρόνο,με φορτώσαν με φάρμακα που με κάνουν υπερθυρεοειδική και ξεπετάχτηκαν όλα από πάνω μου,άγχος,ανησυχία,διάρροι� �ς,ζαλάδες,δυσανεξία στην ζέστη.Τον Ιούλιο τον πέρασα με κρισάρες πανικού και κλάμματα και ένα σωρό γιατρούς.Είσαι μια χαρά δεν έχεις κάτι...Μα υποφέρω γαμώτο θέλω βοήθεια.Μετά το αγόρι μου, μου ανακοινώνει πως φεύγει και πάει εξωτερικό μόνιμα μετά απο 4 χρόνια σχέσης.Νά σου τα κλάμματα όλο τον Αυγούστο, διακοπές στο χωριό και με το ζόρι να τρώω, να έχω εφιάλτες,να τρέμω, και να κλαίω κάθε μέρα.Να σπαράζει η ψυχή μου,κάποια στιγμή ένιωθα να μου πέφτουν τα δόντια απο την στεναχώρια.
Γύρισα πίσω στους γονείς μου, είχα να μέινω μαζί τους απο τα 17 και είμαι 29, 2 μήνες ούτε τηλεόραση μπορώ να δώ ούτε τίποτα.Ευτυχώς μπορώ να πηγαίνω με το αμάξι μέχρι 10 λεπτά απο το σπίτι μόνη.Για υπηρεσίες και ΜΜΜ δεν το συζητάω.Αποπροσωποίηση 5 μέρες να κοιμηθώ.Αρχίζω τα xanax δεν με πιάνουν με τίποτα, τα cipralex και την ψυχοθεραπεία.
Απο εχτές άρχισα να έρχομαι πάλι δουλειά, σαφώς έρχομαι με κάποιον άλλο μαζί και φεύγω πάλι με κάποιον.Κοντεύω να τρελλαθώ,που είναι το κεφάλι μου, ο εαυτός μου, η αυτοσυγκέντρωση μου??Βοήθεια,έχουν αρχίσει και μου βγαίνουν ένα σωρό φοβίες. Έχει δεί κανείς βελτίωση με τα φάρμακα?Τι παίζει με τα κιλά και αντικαταθλιπτικά?Αυτό μου έλειπε...Αν και με το ζόρι τρώω κατι εδώ και 3 μήνες και έχω πεθάνει στην διάρροια.Θέλω όλη μέρα να είμαι στο κρεββάτι,να μην σηκωθώ,να μην κάνω τίποτα,απλά αφήστε με εκεί, και μην με ενοχλεί κανείς.Δεν θέλω άλλο να ζαλίζομαι, να σέρνω τα πόδια μου και να είμαι βάρος στους άλλους.Θέλω να βγώ έξω και να μπορώ να οδηγήσω, να χαρώ και να μην σκέφτομαι την κωλοκρίση που κάθε φορά ποθ με πιάνει,δεν ξέρω που βρίσκομαι,θέλω να λιποθυμήσω και ταβλίαζομαι για ώρες.
Ξέρω όλος ο κόσμος έχει προβλήματα,δεν είμαι μόνη μου, αλλά δεν αντέχω άλλο!!!Βαρέθηκα!Να είμαι μια ζωή σωστή ευγενική και να τραβάω ότι τραβάω συνέχεια!ΈΛΕΟΣ!!!
Δεν έχω δύναμη να κλάψω πιά,απλά υπάρχω...