καλησπερα παιδιαα...αποφασισα και εγω να γραψω αν και το εχω ξανακανει για το συγκεκριμενο ζητημα...αλλα μιας και υπαρχουν εξελιξεις 8ελω να τις μοιραστω με καποιον..το προβλημα μου ειναι γενικα με τις σχεσεις με το αλλο φυλο καλως η κακως αποτελουν σημαντικο κομματι για εμενα...αν και η αλη8εια ειναι οτι παντα τα 8αλασσωνω..μην τα πολυλογω ειμαι 23 και εχω να κανω 4.5 χρονια σχεση.οσα ατομα γνωριζω με τα περισσοτερα καταληγει στο σεξουαλικο,η αν δεν καταληξει εκει δεν οδηγει που8ενα.Η αλη8εια ειναι οτι παντα ημουν ανασφαλης λογω καποιοων οικογενειακων προβληματβν και ψυχολογικων δικων μου που με οδηγησαν στο να μην εκφραζομαι,και να μην απαιτω αυτα που 8ελω με αποτελεσμα να κινουμε με βαση οπως μου προδιεγραφαν την πορεια οι αλλοι.Οταν ερωτευομουν καποιον αυτο που εκανα ειναι να αλλοιωνομαι χωρις να του το δειχνω προβαλλοντας εναν σκληρο εαυτο,(αν και ειχα πρηξει ολους τουσ τριγυρω)διοτι πιστευα οτι εαν εκδηλω8ω 8α πιεσω τον αλλον με αποτελεσμα να μην προχωρησει!Μην τα πολυλογω πριν 4 μηνες γνωρισα ενα παιδι μεσω νετ,βγαιναμε αλλα η σχεση μας για αλλη μια φορα περιοριστηκε στο σεξ εννοω σαν βαση..βγαιναμε κιολας,μιλουσαμε ατελειωτεσ ωρες στο μσν για ολα τα 8εματα..μου ελεγε μεχρι και την παραμικρη λεπτομερεια για το τι κανει εδειχνε δηλαδη οτι η8ελε να μοιραζεται πραγματα μαζι μου,αλλα οταν δεν εμπαινα μσν δεν εδειχνε να κανει κινηση για περεταιρω επικοινωνια εγω ημουν αυτη που εκανε και παντα ανταποκρινοταν αμεσως..αλλα εμπαινε μσν κα8ημερινα και για πολλες ωρες γεγονος που δηλωνε οτι δεν εχει κατι αλλο!ειχαμε χα8ει μια για κανα δεκαημερο αλλα παντα οταν αρχιζαμε να μιλαμε παντα μα παντα μιλουσαμε ατελειωτες ωρεσ και για τα παντα.οσοι εχουν διαβασει το προηγουμενο ποστ μου 8α αποκτησουν μια πιο σφαιρικη αποψη!τεσπα αποφασισα να κανω την ΥΠΕΡΒΑΣΗ και πιστεψε με για μενα ειναι υπερβαση αυτο το πραγμα και να του μιλησω!προχ8ες εκει που μιλουσαμε στο μσν μια μερα του τα ειπα ολα!!!του ειπα οτι νιω8ω πραγματα για εκεινον οτι δεν μπορω να το δω μονο ως σεξ οτι περναω πολυ ωραια μαζι του αλλα δεν μπορω να το εκμεταλλευτω αλλο...η απαντηση του ηταν οτι του αρεσω πολυ οτι με παει με χιλια ως ατομο,οτι περναει καλα μαζι μου αλλα οτι εχει κολλησει το μυαλο του και οτι δεν εισαι σε φαση για σχεση(κοινως μαλακιες???)ακομα μου ειπε οτι δεν 8ελει να ειμαι στενοχωρημενη οτι με ζηλευει που εκφραζομαι(ποιον εμεναα πρωτη φορα μετα απο 4.5 χρονια) διοτι αυτος κολωνει και τετοια!χ8ες ξαναμιλησαμε στο μσν με πρωτοβουλια δικη του αλλα δεν ειπαμε κατι ουσιωδες!αλλα σημερα τιποτα τιποτα τιποτα!ηταν και ημουν μεσα ουτε μου μιλησε ουτε του μιλησα!δεν το αντεχω αυτο!ειλικρινα νιω8ω πραγματα για εκεινον πολλα...δεν μπορω να αποδεχτω το γεγονος οτι 8α τελειωσει εδω,οχι επειδη με απερριψε δεν με νοιαζει αυτο,αυτο που με νοιαζει ειναι οτι τον 8ελω στην ζωη μου.δεν 8ελω να το συνεχισω σαν σεξ αλλα δεν 8ελω να τον χασω εντελως απο τη ζωη μου!για μια φορα ειπα να εκφραστω και εγινε αυτο που φοβομουν...με οσους το εχω συζητησει αυτο το 8εμα ολοι μα ολοι μου λεγανεε οτι το προβλημα μου ειναι οτι δεν εκφραζομαι!ειδα και τωρα που το εκανα...τον εχασα εντελως!και εκτος απο αυτο απογοητευτηκα που για μια φορα εκανα την υπερβαση και δεν εγινε τιποτα αρα δεν φταιει αυτο...και η μαλακια ειναι οτι δεν μπορει να ξεκολλησει το μυαλο μου απο πανω του...εχω 3 μα8ηματα για το πτυχιο μου τα δινω την επομενη εβδομαδα και κλαιω συνεχεια δεν μπορω να διαβασω δεν μπορω να κανω τιποτα...το μονο που με ενδιαφερει ειναι αυτος!πιστευετε οτι μπορει να ξαναγυρισει και να το δει διαφορετικα η ειναι χαμενο παιχνιδι???