Δεν αντέχω άλλο να φοβάμαι
Καλησπέρα είμαι ο Νίκος 19 χρονών και όλα ξεκίνησαν όταν πριν 1,5 έχασα τον πατέρα μου απο καρκίνο.
Ένα βράδυ λοιπόν πήγα στα επείγοντα επειδή δεν μπορούσα να αναπνεύσω και έτρεμα, φοβόμουν ότι παθαίνω καρδιακό.
Μου κάνανε όλες τις εξετάσεις και ήτανε τα πάντα καθαρά αλλά δεν μπορώ να βγάλω απο το μυαλό μου ότι έχω κάτι σοβαρό και πως θα πεθάνω.
Συγκινούμαι και αγχώνομαι πολύ εύκολα πλεόν και όταν συμβεί αυτό αρχίζουν οι πόνοι!
Δύσπνοια, πόνοι στα πλευρά, κόμποι στο στομάχι, στεγνώνει το στόμα μου,φοβάμαι πως θα πνιγώ στο φαγητό, νευρόπονοι στο στήθος και ξαφνικές ζαλάδες.
Φοβάμαι πλέον να βγω έξω μόνος μου γιατί νομίζω πως μπορεί να πάθω κάτι οπουδήποτε και δεν θα είναι κανείς εκεί να με βοηθήσει.
Σε λίγες μέρες ξεκινάω την σχολή μου και τρέμω στην ιδέα πως δεν θα μπορώ να φύγω απο κάπου την στιγμή που θα μου είναι αναγκαίο.
Έχω καταλάβει πως όλα αυτά τα περίεργα είναι μέσα στο μυαλό μου αλλά είμαι απο την φύση μου άνθρωπος που το μυαλό μου πηγαίνει πάντα στο χειρότερο.
Ανα διαστήματα νιώθω μια χάρα αλλά μετά απο λίγο πάλι τα ίδια.
Θέλω πάλι την παλιά μου ζωή που ήμουν ένα άτομο μέσα σε όλα και πάντα ήμουν χαρούμενος αλλά δεν μπορώ να γυρίσω στην κατάσταση του παρελθόντος.
Μπορείτε να με βοηθήσετε να βοηθήσω τον εαυτό μου;