Καλησπερα,ειμαι 20 χρονων και τους τελυταιους 4 μηνες περιπου νιωθω απιστευτα πιεσμενος ψυχολογικα.Νιωθω οτι θα εκραγω!Ειναι στιγμες που απλα θελω να τα σπασω ολα!Υστερα απο ενα δυσαρεστο γεγονος που μου συναιβει απλα νιωθω οτι γεμιζω οργη!Ειναι μερες,εβδομαδες που νιωθω καλυτερα αλλα σε γενικες γραμμες αυτο το συναισθημα επικρατει.Εχω την υποψια οτι πασχω απο καταθλιψη σε μικρο βαθμο.Εχω σκεφτει πολλες φορες να παω σε ψυχολογο αλλα νρεπομαι,σημερα αποφασισα να εκφρασω οτι νιωθω σε αυτο το φορουμ.Στα μεσα του Ιουνιου η κοπελα μου(πρωτη σοβαρη σχεση που εκανα,και η πρωτη κοπελα που ενιωσα πραγμαατ για αυτην) με κερατωσε με τον πρωην της.Απο τοτε εχω αλλαξει απιστευτα την συμπεριφορα μου.Το σκεφτομαι συνεχεια..Ειμαστε ακομα μαζι,εδωσα μια δευτερη ευκαιρια αλλα τα πραγμαατ δεν ειναι ετσι οπως ηταν.Δεν ξερω αν τωρα το βλεπω ή αν οντως ειναι ετσι αλλα 'βλεπω' το κοντινο μου περιβαλλον και για τιποτα δεν ειμαι ευχαριστιμενος οπως ειναι.Δεν πιστευω οτι εχω αληθινους φιλους και πιστευω οτι ο καθενας ανα πασα στιγμη μπορει να με προδωσει και κοιταει το συμφερον του.Τους τελευταιους μηνες δεν ειμαι με τιποτα ευχαριστημενος και νιωθω απιστευτη οργη και μισος.Ειναι μαλιστα στιγμες που σκεφτομαι και το θανατο...
Θα κανω μια γρηγορη αναδρομη των γεγονοτων.Το καλοκαιρι θα βγαιναμε σε κλαμπ.Κατα κυριω λογο εγω με την παρεα μου και αυτη με την δικια της.Ομως ηταν και ο πρωην της εκει.Οσο ημουν και εγω ολα ηταν κομπλε.Εμεις φυγαμε γτ μια κοπελα απο την παρεα εγινε χαλια και την πηγαμε στο νοσοκομειο.Αυτη γυρισε με τον πρωην της και φιληθηκαν στο αμαξι του.Την επομενη μερα μου το ειπε τσακωθηκαμε και χωρησαμε.Μετα απο καιρο και απο διαφορες συζητητσεις την πιστεψα οτι εκανε μαλακια και οτι εχει μετανιωσει και ειμαστε παλι μαζι.Ομως εγω μετα απο αυτο δεν μπορω να την εμπιστευτω καθολου!Νομιζω οτι μου λεει συνεχεια ψεμματα!Και οσο το θυμαμαι γεμιζω οργη και πονο!Θα ηθελα απλα να τα σπασω ολα!Αλλα ολο αυτο τον καιρο συγκραυομε.Νευριαζω απιστευτα πολυ!Θελω να τον σκοτωσω τον αλλον,μα τω θεο!Τωρα ειμαστε μαζι και προσπαθω να μην το σκεφτομαι,αλλα δεν μπορω.Και δεν ειναι μονο αυτο,οι φιλοι μου μου δινουν την εικονα οτι δεν νοιαζονται για μενα.Ειναι απλα σαν να βγαινω για καφε με καποιους και να γεμιζω τον χρονο μου,τιποτα παραπανω.Νιωθω οτι δεν εχω κανενα να βασιστω,και οτι ολοι απλα ειναι θεμα χρονου να με κοροιδεψουν..δεν ξερω τι να κανω..νιωθω οτι τρελενομαι!