Απιστία και περιθώριο συγχώρεσης
Γεια σας
Νέος στο Φορουμ και θα ξεκινησω κατευθείαν με το προβλημα μου !
Εναμιση μηνα τωρα εχω πιάσει την γυναικα μου να στελνει μηνυματα και να συνομιλη με αντρα συναδελφο της , επειδη την στιγμη της φασης της ανακαλυψης είμουνα τοσο αναστατωμενος που ουτε το τη εγραφε μπορεσα να προσεξω τη γραφανε τα μηνυματα , σε απαντηση της γυναικας μου ηταν οτι εχει προβληματα αυτος με την γυναικα του και της μιλα κλπ για βοηθεια κλπ.
Φυσικα η απαντηση δεν με ικανοποιησε καθολου ουτε με καθυσηχασε αντιθετως με αναψαν τα λαμπακια και εδρασα αμεσα ωστε να ανακαλυψω την αληθεια που προσπαθει να κρυψει.
Ετσι εγκατεστησα προγραμμα στον υπολογιστη και στο κινητο , τα αποτελεσματα ηταν εντυπωσιακα όσο και τρομακτικα για μενα.
Ανακαλυψα λοιπον οτι καταρχην η σχεση που παει να δημιουργηθει ειναι στην αρχη της εφοσον σε πραγματικο χρονο μπορουσα να δω και να διαβασω τα παντα .
Ολο αυτο το διαστημα προσπαθουσα να ημουν νηφαλιος και ηρεμος απο μεσα μου ομως εβραζα απο θυμο .
Οταν μαζεψα καποια στοιχεια και βλεποντας οτι απο το πρωτο σοκ δεν χαμπαριασε και νομισε οτι με παραμυθιασε της τα παρουσιαζω και της ζητω να σταματηση οτι παει να αρχισει μου ειπε οτι ηταν λαθος κλπ και οτι θα φτιαξουν τα πραγματα.
ενας μηνας μετα ακριβως της πρωτης παρουσιασης των στοιχειων συνεχιζοταν η συλλογη πληροφοριων .
Βεβαια τα στοιχεια ερχοταν καθε μερα και τρελενωμουν μαλιστα καποια στοιχεια μου δειχναν και τοπους που πηγενε ενω θα επρεπε να ηταν αλλου πηγενε αλλου.
Οταν πια φτανουμε στην δευτερη φορα παρουσιασεις των στοιχειων και ρωτωντας αν εχουν ολοκληρωσει κλπ ηταν καθετη χτυπιωταν οτι τιποτα δεν εχει γινει μεταξυ τους κλπ.
Δεν παραδεχετε οτι εχει παει στα μερη που της ελεγα δεν πιεσα την κατασταση γιατι δεν θελησα να ανακαλυψω την πηγη πληροφορησεις μου .
Επειδη την γυναικα μου την αγαπω και εχουμε μια κορουλα που την υπεραγαπουμε δεν μπορω να φανταστω να χωρισουμε και μεχρι τωρα την εχω συγχωρεση .
Ειμαι 40 ετων και ετσι φαση απιστιας κλπ απο γυναικα τουλαχιστον πρωτη μου φορα βιώνω (η εστω πρωτη φορα το μαθενω δεν εχω μαθει η γινει με προηγουμενες σχεσεις και γνωριμιες που ειχα στην ζωη μου) και μπορω να πω με εχει πληγωσει αφανταστα .
Γιατι μια γυναικα ενω λεει οτι αγαπαει και δεν θελει να χαλασει οτιδηποτε κανει κρυφα και με τετοια μενος αυτα που κανει και δεν λογαριαζει τιποτα?
Η γυναικα μου ειναι 35 και χαρακτηρας ησυχων ποταμων ποτε δεν θα φανταζομουν οτι μπορει να κανει ποτε σχεση εξωσυζηγικη.
Εχω πεσει απο τα συννεφα σκεφτομε να παω επισης πρωτη φορα στην ζωη μου σε ψυχολογο για να περασω αυτην την φαση γιατι εχω πιασει τον ευατό μου να μην γελα οπως πριν και να ειμαι πολυ σκεφτικος.
Τι προτεινετε αξιζει τελικα μια ευκαιρια και ποσο σε μια αναλογη δικια σας περιπτωση έχουν επιτύχη ετσι συγχερεσεις και δεν φτασατε στα ακρα .
Θα ει8ελα την γνωμη σας και της συμβουλες απο τα μελη που εχουν κατι σοβαρο να που και να καταθεσουν.
Φιλικα
Γιωργος