Εδω και 4-5 χρονια εχω σοβαρο προβλημα με την μητερα μου.στην αρχη ειχε χωρισει για καποιο καιρο με τον πατερα μου και ειχε πεσει σε καταθλιψη εως βαρια.τα ξαναβρηκανε μεν αλλα απο τοτε κατι δεν πηγαινε καλα.αρχισε να φερεται παραξενα παραπονιοταν για καψιμο στην καρδια ζαλαδες κλπ.τις καναμε ολες τις απαραιτητες εξετασεις και ηταν ολα κομπλε.απο κει και περα αρχισε να χανει παρα πολλα κιλα καθως δεν ετρωγε καθολου καλα αρχισε να κλεινεται μεσα στο σπιτι οχι οτι ειχε και πολλες παρεες...απο κει και επιτα μετα απο 2 χρονια και χωρις καμια υποστηξη την πηγαμε σε ψυχιατρο ο οποιος διεγνωσε διπολυκη και μανιοκαταθλιψη.της εγραψε αγωγη στην αρχη δεν την επερνε καν.αρχισε να γινεται βιαιη ηθελε να μας σκοτωσει να μας καψει ειχε μανια με το οτι της περνουμε πραγματα της τα κλεβουμε.την ξαναπηγαμε μας εδωσε μια αλλη αγωνη μας ειπε οτι την γυρισε σε ψυχωση.απο τοτε καθε χρονο δλδ τα 2 τελευταια παρολο που ακολουθει αγωγη αρχιζει ξεχναει δεν ξερει που βρισκεται εμενα σαν κορη της περα απο το ονομα μου δεν θυμαται οτι ειμαι παιδι της σπανιοτερα δεν αναγνωριζει τον ιδιο της τον αντρα,αρνητε να κανει μπανιο.ειναι 67χρονων δεν ξερω σε τι γιατρους να την παω και τι να κανω θελω να καλυτερεψει εστω η κατασταση της.εχω και εγω μια αγχωδη διαταραχη και δεν την αντεχω την κατασταση ωρες ωρες νιωθω απελπισμενη και αβοηθητη.ολοι ρωτανε εμενα τι πρεπει να κανουμε και δεν εχω ιδεα.θελω το καλυτερο για εκεινη και θα ξοδευα εκατομμυρια για να γινει καλυτερα.