Προσπαθω οσο μπορω συνεισφεροντας οικονομικα τουλαχιστον να βοηθησω μερικα απο τα αβοηθητα πλασματα της πολης μας. προσπαθω τωρα οσο εχω χρονο (και οταν εχω επειδη το κωλοωραριο μ ειναι σκατα) να βοηθαω και με την παρουσια μ εθελοντικα.
προσπαθω να μεταδοσω και σε αλλο κοσμο και στους γυρω μ το ιδιο ωστε να γινει εστω περισσοτερο υποφερτος ο κοσμος και η κοινωνια.
ομως ΟΥΤΕ 10 ΕΥΡΩ δεν βαζει καποιος ωστε να βοηθησει ενα παραλυτο ζωντανο να εγχειρηστει ουτε να προσφερει λιγες μερες στεγη η τροφη, ουτε τπτ! αντ αυτου, πολλες ''φιλες μου'' που μ λενε ''δεν εχω λεφτα'' προτιμουν να δωσουν 50 ευρω για μια τσαντα παρα 10 ευρω για να βοηθησουν λιγο ανθρωπους που δινουν λεφτα απ το υστεριμα τους και χρονο απο την πολυτιμη καθημερινοτητα τους ωστε να βοηθησουν αμοιρα ζωντανα!
οσο περισσοτεροι προσπαθουν , με λυπη παρατηρω πως αυξανονται πιο πολυ οι επιτιδειοι οι οποιοι δεν σεβονται τπτ και κανεναν απο τους ανθρωπους αυτους που κανουν προσπαθειες και εχουν φροντισει ωστε αδεσποτα να αποπαρασιτωθουν και εμβολιαστουν και τσιπαριστουν και σιτηθουν και και και , με αποτελεσμα να πιστευουν πως η καλυτερη λυση ωστε να μην προσβαλλεται η αισθητικη της κωλογειτονιας τους ειναι οι φολες!
οι φολες και ο βασανισμος!
δλδ καποιοι αλλοι βαζουν απ την τσεπη τους ενα καρο λεφτα ωστε να κανουν καλα καποιο σκυλο και του φορανε λουρι και το αφηνουν στειρωμενο και καθαρο να ζησει την υπολοιπη ζωη του με αξιοπρεπεια, και αλλοι τα πιανουν και τα φολιαζουν! οποτε η εικονα ενος κουταβιου να σπαρταραει με αφρους στο στομα και επιθανατιους σπασμους για ωρες, ειναι πολυ πιο ομορφο θεαμα στην γειτονια μας!
ευχομαι σε οσους κανουν αυτα να ψωφισουν! γιατι η βια δεν σταματαει εκει! μακαρι να ειχαμε μερικους κατα συρροη δολοφονους στην ελλαδα ρε γμτ