καλησπερα σας!! πολυ περιληπτικα..ημουν 9 μηνες μ ενα αγορι,μεγαλος ερωτας,αγαπη,καναμε τα παντα ο ενας για τον αλλον και πολλα σχεδια. Το τελευταιο διαστημα παραπονιομουν γιατι ξαφνικα δεν ειχε χρονο για μενα λογω δουλειας και γενικα καμια φορα ξεσπουσε πανω μου λογω πιεσης κι εγω αντιδρουσα...ειχαμε καποιους τσακωμους αλλα λεγαμε πως πρεπει να λυθουν ολα γιατι αγαπιομαστε..τελικα αποφασισε να αφοσιωθει ολοκληρωτικα στη δουλεια του δηλαδη ν δουλευει ολη μερα..μειωθηκαν τα τηλεφωνηματα,οι συναντησεις ολα..αλλα το παλευαμε..πανω σ ενα δικο μου ξεσπασμα μου επε πως θελει να ναι μονος του,δεν μπορει να εχει σχεση,πιεζεται στη δουλεια και δε μπορει να πιεζεται κι απο μενα..και μαλλον χρειαζομαι κατι αλλο..χωρισαμε με ενα μυνημα..μετα απο λιγες μερες μιλησαμε μου ειπε πως ειναι καλα μονος του και να το ξεπερασω κι εγω..μια βδομαδα μετα εμφανιστηκε με ενα τηλεφωνημα..μιλουσαμε σαν ν ειμαστε μαζι,κλαιγαμε..μου ειπε πως του λειπω,πως με θελει στη ζωη του,δεν αντεχει να μη μ εχει αλλα δεν μπορει να μπει σε σχεση γιατι νιωθει καλα μονος του και γενικα ειναι μπερδεμενος και καλυτερα να το αφησουμε οσο κι αν ποναει και να παμε μπροστα..μ λεγε να μην τον επηρεαζω συναισθηματικα και να προσπαθησω κι εγω να μη σκεφτομαι και οτι θα μαστε καλυτερα ετσι αλλα μετα λυγιζε κι εκλαιγε και μ λεγε πως θελει τοσο πολυ να με δει..μου ζητησε εαν θελω να ερθει α παρει τα πραγματα του και να περασουμε μια νυχτα μαζι χωρις να πουμε κατι και χωρις να τα ξαναβρουμε..να διευκρινισω πως δεν το κανει για το σεξ ξερω τι ανθρωπος ειναι..ξερω πως αν βρεθουμε και με δει θα νιωσει παλι οπως ενιωθε..γιαυτο αλλωστε δεν χωρισαμε απο κοντα γιατι δεν μπορουσε να με κοιταζει εκεινη την ωρα..αλλα φοβαμαι..γιατι αν αυτη ειναι η τελευταια φορα που θα βρεθουμε και ειναι ολα τοσο ομορφα μετα θα πρεπει να μαζεψω απτην αρχη τα κοματια μου...αλλα θελω να τον δω μου λειπει πολυ..ειναι ρισκο το πως θα νιωσουμε..δεν ξερω πως ν το χειριστω και τι να κανω..δεν ξερω αν θα ειμαστε ποτε ξανα μαζι..οτι αγαπιομαστε πολυ ειναι γεγονος αλλα....