ρε παιδια ελα να συζητησουμε κατι ωραιο...κατι που να εχει σχεση με ψυχολογια και να μη μου θυμιζει κατι γραμματα που στελνουν στη ραδιοτηλεοραση και η θεια λολα τους απαντα.κριμα και ειναι και ωραιο forum.
Printable View
ρε παιδια ελα να συζητησουμε κατι ωραιο...κατι που να εχει σχεση με ψυχολογια και να μη μου θυμιζει κατι γραμματα που στελνουν στη ραδιοτηλεοραση και η θεια λολα τους απαντα.κριμα και ειναι και ωραιο forum.
εννοείς να φτιάξεις ''στήλη'' εσύ ή κάποιο άλλο μέλος στο οποίο κάποιος θα ρωτάει και κάποιος θα του απαντά;
δε μ ενδιαφερει ποιος θα φτιαξει τι.απλα προτασεις για συζητηση θα ηθελα
ποια θεια Λολα;;;;
αυτη απο το παλιο men24;;;;; :Ρ
ναι αυτη..μη το καταντησουμε ετσι... κριμα δεν ειναι...
τιποτα ουσιαστικο?δεκτες ιδεες...
εγω λεω να φερουμε την ιδια
την θεια Λολα :Ρ
μπορεις να ξεκινησεις ενα δημιουργικο θεμα αν θελεις που να αφορα ενα ''γκαλοπ'' το οποιο θα εχει να κανει με τα συναισθηματα των ανθρωπων..
για παραδειγμα..να γραφει καποιος τι αισθανεται περισσοτερο εντονα αλλα και τι θα ηθελε να αισθανεται..αν καθε ενας καταγραψει τι τον εμποδιζει να νιωθει ικανοποιητικα ισως να φανει βοηθητικο.λεω τωρα..
οι μεγαλυτεροι φοβοι μας ισως??????????
LIA1975 θα ήθελες να γίνεις πιο συγκεκριμένη ως προς το θέμα συζήτησης που άνοιξες?
αμε!ποιος ειναι ο μεγαλυτερος φοβος σας??????????
οκ. αλλάζω τότε τον τίτλο.
σε προλαβα νομιζω
Τι ειναι η θεια Λολα παιδια?? Μαλλον ημουν πολυ μικρη, δν την προλαβα..
Για να απαντησω κ οντοπικ, θα πω μια τετριμμενη χαζομαρα π μ ηρθε στο μυαλο κ την ποσταρω ανεπεξεργαστη : Ο μεγαλυτερος φοβος μου ειναι ο ιδιος μ ο εαυτος". Θα επανελθω με κατι πιο προσγειωμενο! See ya!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση