ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!! ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΟΛΥ! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!
Μου λειπουν παρα πολυ τα παλια μου ποστ απο το μπλογκ που εσβησα. Ειμαι μπλογκερ απο το 2007 περιπου. Διεγραψα εντελως το μπλογκ και ολα τα ποστ. Εχουν σωθει αρκετα ποστ στη google και σε διαφορα αλλα σαιτ αλλα ειναι αλλα τοσα που τα εχασα και μου λειπουν πολυ. Απο τα πολυ παλια εχω βρει ελαχιστα. 2 φορες εκανα τη βλακεια να σβησω το μπλογκ. Νομιζα πως σβηνοντας το θα σβησω και το παρελθον που δεν ηθελα να θυμαμαι. Ομως ειχα γραψει μερικα πολυ ωραια κειμενα που αξιζαν. Θα ηθελα πολυ να μπορουσα να τα διαβαζα τωρα. Μου λειπουν πολυ. Ειχα αφιερωσει πολυ απο το χρονο μου στο μπλογκ. Ηταν μια καθημερινη ενασχοληση. Μακαρι να μπορουσα να ξαναδω ολα αυτα τα ποστ. Δε μπορω και αυτο με τσακιζει. Με κανει να νιωθω χαλια. Με αποδυναμωνει. Εχω απελπιστει. Τα εχω βαλει με τον εαυτο μου. Σκεφτομαι συνεχεια ποσες βλακειες εχω κανει. Πραγματα που τοτε δεν εκτιμουσα, πραγματα που τωρα θα μπορουσα να εχω και δεν εχω, χαμενες ευκαιριες. Δεν ειναι μονο τα ποστ που μου λειπουν. Ειναι πολλα απο το παρελθον. Βιβλια, cd, εκθεσεις λυκειου, ρουχα. Ποσο θα ηθελα να τα ειχα ολα αυτα. Να μην τα πετουσα ποτε. Μου λειπουν πολυ. Νιωθω πολυ μονος και αδυναμος χωρις αυτα. Πως θα προχωρησω μπροστα; Ειχα αναγκη μερικα πραγματα για να νιωσω καλα. Θα ημουν πολυ χαρουμενος αν μπορουσα να διαβασω ενα κειμενο μου του 2007. Μου λειπουν ολα πολυ.
Με βασανιζει το παρελθον. Πως θα μπορεσω να το αποδεχτω; Πως θα μπορεσω να καταλαβω πως ο,τι εγινε εγινε; Μου φαινεται τοσο δυσκολο ρε πουστη μου. Το μονο που ευχομαι ειναι τα πραγματα απλα να ηταν αλλιως και αυτη η σκεψη ειναι πολυ βασανιστικη :(