Βαρεθηκα διαγνωσεις και φαρμακα... :(
Γεια σας παιδια!!!
Πραγματικα εχω βαρεθει με τα ψυχολογικα μ προβληματα και τις διαγνωσεις και να τρεχω σε γιατρους και φαρμακα και ξανα φαρμακα...
Παω στον ενα λεει ψυχωση γιατι πριν 2 χρονια νομιζα με παρακολουθουσαν αλλα ηξερα μεσα μ οτι ηταν απο το ανχος γτ μολις πηρα πτυχιο μου περασε...
Παω στον αλλο μου λεει καταθλιψη με ψυχωτικα στοιχεια,οκ εχει και αυτος ενα δικιο γτ συνεχεια εκλαιγα με την κατασταση μου που φοβομουν οτι με παρακολουθουνε γτ ηξερα οτι δεν ειναι φυσιολογικη δεν εβγαινα απ το σπιτι εχασα παρεες,εχασα κιλα, δεν κοιμομουν,ειχα νευρα...
Παω τωρα στον τελευταιο λεει διπολικη...Και για πιο λογο???
Επειδη εκτος απ ολα τα παραπανω που εχω εμφανισει εχω μια ταση προς το σεξ!Και τι εννοω??? οταν ανχωνομαι σκεφτομαι συνεχεια το σεξ και εχω εντονη ερωτικη επιθυμια...
Δεν ξερω τα χω χαμενα ετσι μου ρχεται να κοψω ολα μ τα φαρμακα!!!Ειμαι 25 και παιρνω χαπια λες και ειμαι 80!!Ενα το πρωι για την διπολικη,ενα το μεσημερι για την καταθλιψη και ενα το βραδυ για την ψυχωση!!!Μα ρε παιδια ειμαστε σοβαροι???
Εγω πιστευω τα παθαινω ολα απο το τρελο ανχος που εχω...
Δεν περομενω να μ απαντησει κανεις...Απλα τα γραψα αυτα που γραψα ετσι για να τα πω καπου!!!
Τελικα τα κοψα τα 2 τα χαπια για την καταθλιψη και την ψυχωση και λεω να κοψω και για την διπολικη...και για πιο λογο???γιατι βαρεθηκα...
Και θελω να ρωτησω και κατι τελευταιο.Γινεται μονο απο μια επισκεψη να βγαλει συμπερασμα ο γιατρος τι εχεις???
Δεν ξερω...
Ελπιζω να ειστε ολοι καλα και να βρειτε το δρομο σας και μια μερα να γινετε καλα!!!και βαζω και τον εαυτο μου μεσα!!!να γινουμε καλα!!!