Originally Posted by
apognosi
Καλησπερα..ειμαι μια μαμα ενος 4χρονου σχεδον αγοριου..παντα ητανε πολυ ζωηρος, κανει ανω κατου παντου, εχει μεγαλη περιεργεια για τα παντα, σκαρφαλωνει μπαλκονια, ανοιγει πορτα φευγει, τρεχει ξαφνικα προς τον δρομο, τον εχω χασει σε παρκο,ολα αυτα κατα διαστηματα..παντα μα παντα ομως με ακουγε οταν τον μαλωνα..παντα ημουνα κατα της φωνης κατα της βιας ουτε μια ξυλια στα χερακια δεν εδινα ή στον ποπο και μαλιστα κατεκρινα οσους το εκαναν..και ακομα το πιστευω αυτο..νομιζω φερνει αντιθετα αποτελεσματα..
εχει ομως τον τελευταιο καιρο που αρχισε προνηπιο εχει γινει αλλο παιδι..βγαζει μυξες και μας τις πασαλειβει παντου, μας χτυπαει εαν κατι δεν του αρεσει, δεν ακουει ΚΑΘΟΛΟΥ, παει στο δωματι οτου μονος και κλεινει την πορτα λεγοντας δεν θελω να με βλεπεις...πλεον τον μαλωνω φωναζω εχω δωσει και καμια ξυλια ντρεπομαι το λεω μην με κατακρινετε..καθε ανθρωπος εχει οριο..ποσο να πας με τα νερα του? ποσο να τον αφηνεις να εκφραστει?ποσο να τον παρεις με το καλο? ποσο?ποσο?
εντωμεταξυ τα οικονομικα χαλια, αποι κιλα ολο παχαινω το εχω ριξει στο φαι..εχω τα θεματα μου και εγω και αυτο με κανει να μην εχω πλεον αλλη υπομονη!!!!
ο μπαμπας του ειναι η αδυναμια του απο μωρο του κανει χατηρια, τον παιζει πολυ αλλα τον μαλωνει οταν πρεπει..απλα δεν κανει υστεριες οπως κανω πλεον εγω...
δεν αντεχω αλλο..νομιζω πως καθε μερα τον κανω χειροτερα..ρωτησα στο σχολειο που ειπανε υοπαρχει ενα πολυ επιθετικο παιδι..λετε να αντιγραφει> εχει αρχισει να σππωρχνει παιδακια στο παρκο..ποτε δεν το εκανε...
βοηθηστε με δεν ξερω πλεον πως να φερθω...σημερα του ειπα πως αυριο θα τον δωσω σε αλλη μαμα..μα τι μυαλο κουβαλαω??πως το σκεφτηκα καν?το παιδι αυτο ειναι η ζωη μου το λατρευω..το εχω χασει μαλλον...