Ντρέπομαι και λυπάμαι για τον εαυτό μου...
Καλοι μου φιλοι συμφορουμιτες καλησπερα σας!
Ειχα καιρο να μπω και να γραψω εδω αλλά καποια απροσμενα γεγονοτα τις τελευταιες εβδομαδες με αναγκασαν να ανοιξω αυτο το θεμα και να μιλησω σε εσας, μιας και ξερω οτι πολλοι απο εδω θα καταλαβουν αυτο που αντιμετωπιζω...
Κατ'αρχην να πω οτι σχεδον απο 20 χρονων αρχισα να αντιμετωπιζω διαφορα ψυχολογικα προβληματα οπως ψυχαναγκαστικες διαταραχες και ευτυχως τις ξεπερασα. Επειτα αντιμετωπισα μια βαρια καταθλιψη μετα απο μια μεγαλη εγχειρηση που εκανα στα 23 μου χρονια αλλα και αυτο καποια στιγμη ξεπεραστηκε με φαραμακευτικη αγωγη. Πριν 2 περιπου χρονια αλλη μια μεγαλη μπορα ηρθε στη ζωη μου και η διαγνωση του ψιχιατρου ηταν οτι πασχω απο οριακη διαταραχη της προσωπικοτητας συνδεδεμενη με καταθλιψη. Ακολουθησα και παλι φαρμακευτικη αγωγη παραλληλα με ψυχοθεραπειες και ετσι μπορεσα καπως να πολεμησω τη κατασταση μου, σε σημειο που να νιωθω οτι ειμαι εντελως καλα και πριν απο 5 μηνες περιπου σταματησα και τα φαρμακα και ολα καλα.
Ωσπου πριν λιγες εβδομαδες μαλωσα εντονα με καποιους γειτονες, μιλησα πολυ ασχημα, με πολυ θυμο κ οργη και το ιδιο εκαναν και αυτοι απο τη μερια τους. Απο εκεινη τη μερα αρχισα να νιωθω πολυ χαλια. Μετανιωσα που αφησα τον εαυτο μου να θυμωσει και να μιλησει ασχημα και περισσοτερο στεναχωρεθηκα για τους γονεις μου, διοτι στεναχωρεθηκαν και αυτοι για οτι εγινε.
Κι ενω ειμουνα καλα γαμωτο, αρχισα παλι να τα βλεπω ολα μαυρα. Να μην εχω ορεξη να φαω, να κανω το οτιδηποτε. Οτι κανω το κανω μηχανικα και οι σκεψεις δε σταματουν να με ελεγχουν για το οτι δεν επρεπε να συμπεριφερθω ετσι, και ενω πριν γινει η φασαρια, οι σκεψεις μου ελεγαν "βγες ρε κ μιλησε, δειξε ποιος εισαι", τωρα δε μ'αφηνουν να ησυχασω δημιουργωντας μου ενοχες γι'αυτο που εκανα.
Σκεφτηκα οτι ενας τροπος για να ηρεμησω θα ηταν να φυγω απο το πατρικο και ετσι εψαξα και βρηκα ενα μικρο σπιτακι και νοικιασα που ειναι κ κοντα στη σχολη μου και επειδη παραλληλα με τις σπουδες εργαζομαι κιολας, ειχα τη δυνατοτητα να το κανω. Ομως και παλι τα ιδια.. Οι ιδιες σκεψεις και στο νεο μου σπιτι, στεναχωρια για τους γονεις μου που συνεχως τους ταλαιπωρω και μια διαθεση να θελω συνεχως να κλαιω και να νιωθω οτι θελω να ειμαι κοντα στους γονεις μου, με αποτελεσμα εχθες το βραδυ,μιας και η σχολη ειναι κλειστη αυτες τις μερες λογω γιορτων, να γυρισω και παλι στο πατρικο.
Ειχα και καποια αγχολυτικα απο οταν εκανα τη θεραπεια και αρχισα να τα περνω εδω κ μερικες μερες και νιωθω μια μικρη ανακουφιση. Δεν μπορω να κοιμηθω το μεσημερι και το βραδυ με δυσκολια. Εχω τρομερες ταχυπαλμιες και πονους στη καρδια. Και ολα αυτα συμβαινουν μολις ερθει στο μυαλο μου το περιστατικο της φασαριας που εγω προκαλεσα. Νιωθω πολυ χαλια, δεν θελω να ξαναρχισω τα χαπια.. Ειμουν τοσο χαρουμενος που τα εκοψα.
Ειμαι στο πτυχιο και πρεπει να διαβασω για να τελειωσω κι ομως δε μπορω καν να πιασω βιβλιο στα χερια μου. Νιωθω τοσο ψυχικο πονο που το μονο που θελω να κανω ειναι να ειμαι ξαπλωμενος και να κανω σκεψεις... Και τωρα που σας γραφω ειμαι ετοιμος να βαλω τα κλαμματα αλλα φοβαμαι μην μπει στπ δωματιο η μανα μου και δεν θελω να με δει ετσι.. Αν και πιστευω οτι κατι εχει καταλαβει και στεναχωριεται που με βλεπει ετσι.
Δε μπορω βρε παιδια.... Γιατι να μου συμβει ολο αυτο τωρα που ειχα σταματησει τα χαπια και ειμουνα καλα...?? Γιατι αφησα τον εαυτο μου να συμπεριφερθει ετσι ασχημα??
Οι σκεψεις με πολιορκουν καθε λεπτο της ημερας και μονο το βραδυ νιωθω καπως πιο καλα και ηρεμα... Δεν μπορω... ποναω παρα πολυ... νιωθω οτι τα κατεστρεψα ολα και οτι αρρωστησα παλι απο δικη μου ευθυνη...
Σας ευχαριστω ολους που θα εχετε την υπομονη να διαβασετε ολα αυτα!