άρνηση και πρόβλημα στο συναίσθημα
παιδιά γεια σας..έχω ξαναγράψει εδώ για μένα αλλά είπα να ξαναγράψω..
Το βασικό μου πρόβλημα που το έχω απ'τη β λυκείου(τώρα είμαι 24)είναι η άρνηση..
Δεν ξέρω από πού προέρχεται..έχω την εντύπωση ότι με πιάνει άγχος για κάτι επειδή το βλέπω βουνό ή χαοτικό,
μετά αυτό το άγχος με ακινητοποιεί και μου δημιουργεί πανικό
και τέλος με πιάνει άρνηση στο να κάνω αυτό το κάτι
με αποτέλεσμα να περνάω στην απραξία.
Έπειτα δεν αντέχω να μην κάνω τίποτα και με πιάνει απελπισία.
Αυτό το κάτι μπορεί να είναι οτιδήποτε πχ να φτιάξω το δωμάτιό μου,να φτιάξω τα ρούχα μου,να πάω για περπατημα για καμιά ώρα,να μπορέσω να παρακολούθήσω ένα μάθημα στη σχολή,να ξεκινήσω από κάπου να διαβάζω για τη σχολή..
Πιο πολύ με απασχολεί η σχολή γιατί βλέπω τα χρόνια να περνάνε και δεν κάνω τπτ με αυτό το θέμα..
Επίσης η άρνηση μπορεί να είναι κι επειδή βαριέμαι να το κάνω αυτό το οτιδήποτε..
Στο θέμα των φίλων τώρα.Έχω ένα πρόβλημα με τις σχέσεις μου με τους άλλους ανθρώπους και με ανησυχεί αυτό..
Μετά από μία περίοδο με κατάθλιψη,πλάκωμα και ψυχωσικό επεισόδιο στο τέλος,τώρα έχω επανέλθει και μπορώ να πω ότι είμαι κανονική..
Όμως τι κανονική όταν δεν έχεις μία υγεία στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους?συγκεκριμένα οι άλλοι άνθρωποι με αφήνουν αδιάφορη
και είτε είμαι μόνη είτε με παρέα μου φαίνεται το ίδιο και δεν το αντέχω αυτό..
Η μητέρα μου λέει πως για όλα τα προβλήματά μου φταίει ο εγωισμός.ότι δλδ περιστρέφομαι συνέχεια γύρω απ'τον εαυτό μου.
Πραγματικά δλδ ενώ έχω ξεπεράσει όλα τα οργανικά μου προβλήματα τα οποία διορθώθηκαν με τα φάρμακα,
και πάλι δεν είμαι καλα :(
(Αυτά είχα να πω μιας και ήθελα να ασχοληθώ πάλι λίγο με τον εαυτό μου)
(Έχω κι άλλα νομίζω αλλά δε μού'ρχονται τώρα)