Θέλω να χωρίςω και δεν ξέρω πως να του το πω..
ΕίμΑι 21 ετών και εδώ και ένα χρόνο έχω μια σχέση στην οπόια πλέον νιώθω δυστιχισμένη κΑι δεν αντέχω. Προσπαθώ να χωρίζω αλλά δεν μπορώ να του το πω. Τον τελευταίο καιρό του το δείχνω δεν του μιλάω ερωτικά ,δεν έχω επιθυμεία για σεξ , έχω αρχίσει να έχω καταθληπτικές τάσεις για λόγους πλήξεις κΑι βαρεμάρας είμΑι επιθετική και γενικά απόμαρη. Το έχει καταλάβει αλλα δεν τον νιάζει τίποτα παραλ μόνο να είναι μαζί μου. Αυτές τις μέρες ετοιμάζεται να έρθει αθήνα να μείνουμε μάζι αλλά εγώ δεν θέλω να έρθει και να επιβαρυνθεί ένα ενοίκιο και να δεσμευτό περισσότερο από την στιγμή που θέλω ήδη να χωρίσω. Χθες του είπα να χωρίσουμε με έμμεσο τρόπο αλλά άρχισε να φώναζει να κλαίει να μου ρίχνει ευθήνες και πολλά αλλά που με οδήγησαν να του πω μα συνεχίσουμε μήπως και μου ξάνα έρθει ο έρωτας . Εγώ όμως δεν θέλω είμαι αποφάσισμένη να χωρίσω αλλα δεν ξέρω πως να του το πω.... Αξιοσημείωτο είναι να σας πω επίσεις πως έχουμε διαφορά ηλικίας 10 χρόνια εγώ είμαι 21 και έκεινος είναι 31 καθώς επίσης πρέπει να σας πω πως το καλοκαίρι είχαμε χωρίσει για ένά μήνα γιατι ήταν ανυπόφορα ζηλιάρηα νεύρικος και γένικα δεν άντεχα άλλλο μαζί του.. Είμαι μαζί του από οίκτο και φόβο. Πως να του το πω να ώστε να το πάρει απόφαση. Πώ θα βρω το θάρρος να του πω πως δεν είμΙ ερωτευμένη μάζι του; Ντρέπομαι να το πάραδεχτω ..