Γεια σας! Είμαι 36 χρονών και νιώθω σκουπίδι. Δεν θα τολμούσα ποτέ να πάω σε ειδικό καθώς με σιχαίνομαι και δεν θέλω να με σιχαίνεται ακόμα ένας άνθρωπος (ο ψυχολόγος ή ο ψυχίατρος). Είμαι χοντρή, άσχημη και το κυριότερο: πολύ αντιπαθητική. Γι' αυτούς τους λόγους δεν έχω σχέση αλλά ούτε φίλους. Οι γονείς μου σχεδόν δεν με αντέχουν. Κάθε φορά που τους επισκέπτομαι μου λένε ότι είμαι ανυπόφορη και από πού στο διάολο έρχομαι και τους ταράζω κάθε φορά. Μερικές φορές σκέπτομαι ότι ίσως έχουν κι αυτοί άδικο αλλά δεν είναι έτσι: στο κάτω κάτω αυτοί είναι ζευγάρι που σημαίνει ότι έχουν βρει τουλάχιστον έναν άλλον άνθρωπο που τους αγαπά. Μια φορά θυμάμαι που ήμουν με τη μαμά μου και κοίταζα μια γυναίκα, κοντή, ξεπλυμένη ξανθιά, ασχημούλα, χωρίς καθόλου καμπύλες και λέω "μα καλά, γυναίκα είναι τώρα αυτή;" και μου λέει η μαμά μου "ναι αλλά αυτή έχει άντρα- εσύ;" και με αποστόμωσε φυσικά. Από τότε παρατηρώ γύρω μου ανθρώπους που μου φαίνονται πραγματικά κατακάθια της κοινωνίας και βλέπω ότι είναι μια χαρά ενταγμένοι σ' αυτή την κοινωνία με οικογένειες, φίλους και αναγνώριση. Σε αντίθεση με εμένα. Άρα; Ποιος είναι ο άχρηστος, ποιος είναι η σκουπιδοδακούλα, ποιος είναι ένα σκουλήκι; Εγώ. Είμαι κακός άνθρωπος. Η τελευταία μου σχέση δεν θέλει ούτε ζωγραφιστή να με βλέπει, λέει ότι του έκανα κακό γιατί του μίλησα για τις προηγούμενες σχέσεις μου και τον έβαλα σε διαδικασία σύγκρισης. Δίκιο έχει αν και δεν το ήθελα. Τώρα με σιχαίνεται κι αυτός. Είναι ο πρώτος που μου είπε ότι δεν είμαι όμορφη και είμαι χοντρή (αντικειμενικά, 171 και 97 κιλά). Και μάλλον έχει δίκιο γιατί έτσι εξηγούνται επιτέλους πολλά από αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μου από... πάντα. Παλιότερα με πλησίαζαν άντρες, μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη (ήμουν και 20 κιλά πιο αδύνατη βέβαια) και μετά εξαντλούσαν τον θαυμασμό τους σε γρήγορο σεξ παράλληλα με την επίσημη σχέση τους που την κυκλοφορούσαν και την παντρεύονταν ενώ εγώ ήμουν η κρυφή. Αυτό συνέβαινε για 2 λόγους: πρώτον γιατί εγώ από πάντα δεν εκτιμούσα τον εαυτό μου και νόμιζα ότι αν δεν κάνω γρήγορα σεξ μαζί τους θα τους χάσω αλλά και επειδή ήμουν άσχημη πάντα οπότε δεν ήθελαν να με κυκλοφορούν. Όμως από τοτε που πάχυνα κι αυτοί ακόμα που μόνο σεξ ήθελαν τώρα ούτε που με κοιτάνε πια. Το πιστεύει κανείς ότι έχει να μου την πέσει άντρας, έτσι, αυθόρμητα, επειδή απλά του άρεσα, από το 2004; Η τελευταία μου σχέση γοητεύτηκε από τα γραπτά μου σε ένα χαζό τσατ που εξελίχθηκε σε μακροσκελείς διαλόγους και έτσι τα φτιάξαμε- αλλά ποτέ δεν με είδε όμορφη. Όπως οι περισσότεροι άντρες έχει κάνει κι αυτός απίστευτα πράγματα για γυναίκες που του φέρθηκαν εξαιρετικά άσχημα μόνο και μόνο επειδή ήταν όμορφες! Και παρ' όλο που είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, σας πληροφορώ ότι τελικά εμένα με αποστρέφεται πιο έντονα κι από τη γυναίκα με την οποία στο παρελθόν έκανε ένα παιδί που υπεραγαπά κι αυτή του το στερεί μήνες ολόκληρους! Δεν αξίζω τίποτα. Είμαι κενή και νιώθω υπερφίαλη που σας απασχολώ με τα κόμπλεξ μου και πολύ γλοιώδης που απολογούμαι για την ύπαρξή μου. Γμτ, δεν μου πάει να αυτοκτονήσω, σιχαίνομαι τη βία- αλλά την αλήθεια; Μακάρι να με έσβηνε κάποιος σαν λάθος γραμμή με μια γόμα από τη ζωή και κανείς ποτέ να μη θυμόταν ότι υπήρξε τέτοιο τέρας ανάμεσά στους άλλους...