Καλησπερα παιδια
Θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με το θεμα μου καθως εχω αγχωθει αρκετα.
Κατα αρχας ειμαι 22 χρονων και τα τελευταια χρονια οπως ολοι οι ανθρωποι αντιμετωπισα καποιες δυσκολιες στην ζωη μου.Προβληματα οικογενειακα ,υγειας κοντινων ανθρωπων και σχεσεων καταστασεις που συμβαινουν στην ζωη.Ενω λοιπον ημουν αισιοδοξος απο την φυση μου,υστερα απο αυτες τις δυσκολιες αρχισα να αλλαζω και να αγχωνομαι πιο ευκολα για καποια πραγματα και να ανησυχω πολυ πχ οταν πονουσε καπου ο πατερας μου η η μανα μου και εψαχνα στο ιντερνετ μηπως ηταν κατι σοβαρο,η κοπελα μου ειχε 15 μερες καθυστερηση και φοβομουν μηπως ειναι εγκυος αν και ειχαμε χρησιμοποιησει προφυλακτικο.Επισης οταν ειχα ενα προβλημα το σκεφτομουν παρα πολυ στο μυαλο μου και με απορροφουσε παρα πολυ.Μου γινοταν εμμονη ιδεα (ας πουμε) και το σκεφτομουν πολυ μεχρι να το ξεπερασω.Δεν μπορουσα ευκολα να συνυπαρξω με αυτο.Ετσι λοιπον αυτο το καλοκαιρι μου δημιουργηθηκε ενα θεμα.Ενω γενικα ειμαι πολυ κοινωνικος και εξω καρδια αρχισα να φοβαμαι μηπως κοκκινισω μπροστα σε αλλους.Αυτο ξεκινησε βασικα οταν μικρος στην ταξη πειραζαμε ο ενας τον αλλο για το κοκκινισμα αλλα δεν ειχα θεμα γιατι κυριως πειραζα τους αλλους.Ομως σιγα σιγα μερικες φορες μου λεγανε οτι κοκκινισα και αρχισα να το σκεφτομαι.Το καλοκαιρι αρχισα να το σκεφτομαι πολυ μεχρις οτου σε ενα μαθημα της εξεταστικης αρχισα να ιδρωνω απο την ζεστη και ελεγα μεσα μου δεν θελω να ιδρωσω και να κοκκινισω και επαθα κριση πανικου.Απο κεινη την μερα τα πραγματα ενταθηκαν και κοκκινιζα πολυ ευκολα και με ενοχλουσε.Μου ειχε γινει εμμονη ιδεα και με ειχε ριξει ψυχολογικα πολυ.Και μια νυχτα εκει που καθομασταν με 2 φιλους σκεφτομαι αν μου δημηιουργηθει και θεμα με την στυση μου τωρα,τι θα κανω?Και αγχωθηκα παρα πολυ.Ομως δεν μου ειχε συμβει κατι για να το σκεφτω αυτο.Μου ηρθε ουρανοκατεβατο.
Εχω κοπελα 5 χρονια (η οποια λειπει στο εξωτερικο για δουλειες) και αρκετες εμπειριες.Ποτε δεν το ειχα σκεφτει αυτο.
Το ειδος της κοινωνικης φοβιας ας πουμε το ξεπερασα μονος και ευκολα κατα 95% και οσο προσπαθουσα η σκεψη για την στυση μου ηταν πολυ ελαχιστη γιατι το μυαλο μου το ειχα στο αλλο θεμα.Ηταν μια ανησυχια μικρη.Ομως καποια στιγμη βγηκα με μια κοπελα με την οποια δεν ηθελα να κανω κατι απλως το εκανα γιατι κατι εγινε με την κοπελα μου και ηθελα να ξεπερασω επισης και αυτη την ανησυχια της στυσης η οποια ηταν μικρη.Ομως εκεινη την μερα δεν ειχα ορεξη καθολου για τιποτα και για πολλους αλλους λογους (μερος,,κοπελα,αυνανισμος) δεν ειχα στυση.Απο κεινη την στιγμη ενταθηκε το θεμα αυτο και μου εγινε εμμονη ιδεα.1μιση μηνα το σκεφτομαι συνεχως και με ταλαιπωρει αρκετα.Σκεφτομαι τις συνεπειες αν γυρισει η κοπελα μου και εχω θεμα η τι μπορει να γινει αν βρεθω με κοπελα με με ριχνει ψυχολογικα.Μου εχει γινει εμμονη ιδεα και πηγα σε ενα ψυχολογο για να μπορεσω με το αντιμετωπισω το θεμα αυτης της σκεψης.Ομως απο το αγχος μου δεν τα εξηγησα καλα και κατι μου ανεφερε για φοβικη εμμονη ιδεα και οχι πολλα γιατι ηταν η πρωτη συνεδρια.
Γι αυτο εψαξα και βρηκα για τις εμμονες ιδεες ιδεοληψιες.Γενικα ξερω οτι ειμαι ενας ψυχαναγκαστικος χαρακτηρας απλως δεν ξερω αν αυτη η σκεψη ειναι ιδεοληψια η οχι.Και το λεω γιατι μια κοπελα ανεφερε εδω οτι οταν καποιος εχει ιδψ κανει συγκεκριμενες σκεψεις και τον βασανιζουν.Εμενα με βασανιζουν απλως δεν ξερω κατα ποσο ειναι συγκεκριμενη αυτη η ιδεα το να μην εχω στυση.Με προβληματιζει και το σκεφτομαι συνεχως γιατι παντα σκεφτομουν το σεξ και οταν βλεπω μια κοπελα αναρωτιεμαι μηπως εχω θεμα και μου το θυμιζει.Ετσι ειναι κολλημενο συνεχως στο μυαλο μου σε αυτο.Θα δωσω και αλλες λεπτομερειες σχετικα με μενα η το θεμα μου απλως τα εχω ολα συγκεχυμενα στο μυαλο μου απο την πολυ σκεψη.