φαντασιωσεις και ψευτικοι κοσμοι.γιατρεια η καταρα?
παιδια γεια σας αποφασισα να γραψω αυτο το τοπικ γιατι εχω συναντησει πολυ κοσμο ο οποιος εχει δημιουργησει ενα ψευτικο κοσμο στο μυαλο του και ζει μεσα σε αυτον.τι εννοω?αλλοι φαντασιωνονται τον εαυτο τους διασημο πλουσιο ισχυρο και αλλοι ονειρευονται οτι ειναι μαγκες δημοφιλεις τσαμπουκαδες και αλλα.στην αρχη ξεκιναει για πλακα μετα ομως τι γινεται οταν καποιος παγιδευεται μεσα στις φαντασιωσεις του?αν καποιος μπειθ σε καποια τσατ και γνωρισει καποιο ατομο οταν τον ρωτησει που δουλευει ο αλλος θυα απαντησει μια σημαντικη κια αξιοσεβαστη δουλεια,θα πει ψεματα,θα προσπαθησει να δειξει οτι ειναι ευκαταστατος ασχετα βεβαια αν δεν ειναι τιποτα απο ολα αυτα και αλλοι φτανουν αργοτερα σε επιπεδα της απολυτης ξεφτιλας που ενω τους εχεις καταλαβει επιμενουν και σε απειλουν με την δηθεν δυναμη που εχουν ασχετο βεβαια αν ολα αυτα ειναι μονο στο μυαλο τους και μετα οταν ξεφτιλιζονται απλα εξαφανιζονται και πανε σε αλλα τσατ για να ξεκινησουν το παραμυθι τους απο την αρχη και να ξαναζησουν σεαυτον τον φανταστικο κοσμο.σε προσφατη συζητηση με ενα τετοιο ατομο μου ειπε οτι το κανει γιατι του αρεσει να δημιουργει φαντασιωσεις και να ξεχνιεται απο την ασχημη καθημερινοτητα.το κακο ειναι ομως οτι εει φτασει σε επιπεδα να μπερδευει την φαντασια με την πραγματικοτητα και αν τους παρακολουθεις την ωρα που μιλανε με πραγματικους ανθρωπους λενε την μιση πραγματικοτητα και τα αλλα μισα ειναι απο τος φαντασιωσεις που εχουν δημιουργησει.επειδη λοιπον εχω παρακολουθησει ατομο τετοιο το βλεπω οτι οταν ειναι μπροστα στον υπολογιστη και λεει για τον ψευτικο κοσμο ειναι μια χαρασ χωρις καταθλιψη και τιποτα ενω οταν παταει το ρημαδοκουμπι και το κλεινει το πιανουν τα παντα καταθλιψη μανια κτλ.τι νομιζεται για τετοιες καταστασεις?