Προβληματα με τη σχεση μου
Καλησπέρα σας,
είμαι σε σχέση εδώ και 20 μήνες και αντιμετοπίζω κάποια προβλήματα που δεν τα είχα τόσο έντονα στην αρχή. Ο φιλός μου έχει αρκετές ιδιοτροπίες που μερικές δεν μπόρω να τις καταλάβω. Θέλει να χτενίζομαι συγκεκριμένα, δηλάδη θέλει να έχω πάντα ίσια μαλλιά. Όποτε έχω επιχειρήσει να τα κάνω αλλιώς μου κρατούσε μούτρα. Θέλει να ντύνομαι συγκεκρίμενα, δηλαδή αν δε του αρέσει κάποιο ρούχο επάνω μου δε θέλει να το ξαναφορέσω.
Δε θέλει να κοιμόμαστε μαζί. Στους πρώτους μήνες κοιμόμασταν μαζί. Μέτα μου παραδέχτηκε ότι δε μπόρει να κοιμάται με άλλα άτομα μαζι από την παιδική του ηλικία (μου το επιβεβαίωσαν οι γονείς του).
Όταν τρώμε μαζί θέλει να καταπίνω σιγά. Άμα κάνω θόρυβο εκνευρίζεται. Γενικά δεν θέλει να κάνω ήχους δηλάδη π.χ. φτερνίσματα, βήχας. Το ξέρω μπόρει να σας ακούγεται αστείο αλλά είναι σοβαρό. Δεν τρώει πότε με τους γονείς του μαζί. Θελεί να τρώει πάντα μόνος του, μόνο με μένα κάνει την εξαίρεση. Απεχθάνεται τις οικογενειάκες συγκεντρώσεις.
Το τελευτάιο χρόνο αρχίσε να με βρίζει έτσι για πλάκα. Του έχω πει να το κόψει αλλά δε μπόρει.
Το άλλο προβλημά είναι σεξουαλικό. Δε θέλει συχνά σεξ, δηλάδη μία φορά την εβδομάδα το πολύ αλλά ικανοποιήται μόνος του.
Αν μπόρει να με βοηθήσει κάποιος να καταλάβω γιατί είναι ετσί. Θέλω να το βοηθήσω αλλά δεν ξέρω πως...