Καλησπερα,
δεν ξερω αν θα επρεπε να το βαλω σε καποιο blog συγκεκριμενα(καταθλιψη,φοβ ιες,αγχος κτλ),οποτε το τοποθετησα εδω.Ειμαι αρκετα μπερδεμενος,με τις σπουδες μου,με τους φιλους μου,με τη κοπελα μου,με την οικογενεια μου,με τα οικονομικα..Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος τομεα στην ζωη που πηγαινει οπως θα ηθελα.!Νομιζω οτι απλα υπαρχω,οτι δεν ζω.
Σε γενικες γραμμες ειμαι θυμωμενος και στεναχωρημενος.Δεν μπορω να ικανοποιηθω τιποτα.Δεν μπορω να κατσω στο ιδιο μερος ή με τα ιδια ατομα για πολυ ωρα.Δεν εχω βρει ακομα αυτο το κατι που θα 'πιστευω' σε αυτο,που θα μου δινει δυναμη,κουραγιο και ορεξη να ζησω.Οπως προανεφερα απλα εχω την εντυπωση οτι υπαρχω,οτι δεν κανω κατι το οποιο πραγματικα θελω.Νιωθω σαν να ειμαι αδειος και να περιφερομαι απο μερος σε μερος.Οτι απλα καταναλωνω χρηματα απο την οικογενεια μου χωρις να κανω κατι ουσιαστικο.Δεν ειμαι ικανοποιημενος ουτε με αυτα που εχω κανει στην ζωη μου,ουτε με αυτα που μου παρεχονται και το μονο που κανω ειναι να ονειρευομαι.Να ονειρευομαι πως θα ηταν αν,πως θα ηταν αν ημουν ετσι,πως θα ηταν να ειχα και αυτο και αυτο και αυτο...Εδω και πολυ καιρο κανω τις ιδιες σκεψεις,λεω οτι θα το αλλαξω και το μονο που καταφερνω ειναι να γυρναω στο ιδιο σημειο.Ξερω οτι δεν υπαρχει απαντηση,μονος μου πρεπει να το βρω αλλα πραγματικα εχω φτασει σε ενα σημειο που δεν ξερω τι αλλο να κανω...