Νιωθω οτι χανω τον εαυτο μου!
Δε θα πολυλογισω, εχω 4 χρονια σχεση και ειμαι 24ων ετων! Μεσα σε αυτα τα 4 χρονια εχω παρει πολλα, ειναι η πρωτη μου μεγαλη σχεση, κατα διαστηματα σκεφτομαι εντονα να συνεχεισω τη ζωη μου μονη μου και φλερταρω και επειτα απο ενοχες ξαναγυρναω σαν βρεγμενη γατα! Το παιδι που ειμαι μαζι ειναι πολυ καλο, μου εχει σταθει απλα δε ξερω αν μπορουμενα ειμαστε παντα μαζι ευτυχισμενοι, τον εαυτο μου φοβαμαι, συχενομαι που σκεφτομαι ετσι, μακαρι να μη γινοταν! Ποναω στη σκεψη να τον πληγωσγ και απορω που σκεφτομαι ετσι ενω γενικα ειμαι συγκροτημενο ατομο! Τη τελευται εβδομαδα συνεβη κατι που με εκανε χαλια, εχω ενα κολλητο 1 χρνο, αυτοκολλητοι, δε μπορουσα να τον δω ερωτικα μεχρι προσφατα που σαν σκεψη ειχα σκεφτει να συνευρεθω ερωτικα μαζι του, ενα βραδυ απο τα πολλα που βγηκαμε, ηπιαμε και φιληθηκαμε, το σκηνικο συνεχειστηκε 1 εβδομαδα ωσπου ενα αλλο παρομοιο βραδυ ολοκληρω8ηκε! Αυτος κολλησε λιγο μαζι μου γιατι με αγαπαει σαν ανθρωπο και δεν εχει προβλημα αν χωρισω να ειμαι μαζι του! Βεβαια εγω δε θελω αυτο, τον αγαπω σαν ανθρωπο αλλα οτι εγινε ηταν μεχρι εκει, μονο ως ερωτικη ελξη οχι ως συναισθηματικη! Νιωθω τοσο απαισια για την προδωσια μου αλλα φυσικα δε θα πω τιποτα στο αγορι μου, αυτη την εβδομαδα ημουν ψυχρη του ειπα να κανουμε ενα διαλειμμα, διαλυθηκε, αρχισε να μου ζητα μια 2η ευκαιρια και τα σχετικα, απο τοτε ειμαι χαλια, μονο με τον κολλητο μου μιλαω, αυτος ξερει τη κατασταση ο οποιος κι αυτος μου λεει να συνελθω να μη τα παιρνω τοσο βαρια ολα, εγω ειμαι χαλια, δε μπορω να δουλεψω και να φαω! Θεωρω οτι ειμαι κακος ανθρωπος και οτι οι γυρω μου πονανε αν ειναι μαζι μου, προτιμω να μεινω μονη! Δε θελω να στεναχωρω κανεναν για τα λαθη που κανω συνεχεια! Μαλλον θα χασω και σχεση και φιλια! Τα εχω κανει σκατα! Δε ξερω αν μετα τον ανθρωπο που ειμαι μαζι βρω κατι καλο, ισως δε μου αξιζει, παντα ετσι θα φερομαι? Δεν ειναι του χαρακτηρα μου, νιωθω οτι εχασα τον εαυτο μου και επαναλαμβανω συνεχεια τα ιδια λαθη! Σκεφτομαι να παω σε ψυχολογο! Αξιζει να συνεχεισω με το αγορι μου, να δωσω μια 2η ευκαιρια και να προσπαθησω με κοπο να ξεχασω οτι εγινε? Πιστευεται στα θαυματα? Το αγορι μου δε μπορει λεει χωρις εμενα, ξαφνικα θελει να κανει οτι τοσο καιρο ηθελα και δεν εκανε, θελει να συγκατηκησουμε, και ερχεται να με βλεπει συχνοτερα και οχι μια φορα τη βδομαδα, να με πηγαινει εκδρομες, και αναρωτιεμαι γιατι τωρα? Γιατι επρεπε να γινουν ετσι τα πραγματα? Τι να κανω? Αξιζει να συνεχεισω τη σχεση και οτι γινει η θα ειμαι το χειροτερο ατομο στον κοσμο?