αγαπιομαστε, τα ξαναβρηκαμε αλλα....
καλησπερα!!!
θα ειμαι περιληπτικος για να μην σας κουρασω
ειμαι 24 χρονων ειχα σχεση απο αποσταση με μια κοπελα 4 χρονια μικροτερη μου για 8 μηνες. χωρισαμε για 10 μηνες. σε αυτο το διαστημα δεν εκανε τπτ με αλλον. ηθελε να με ξεπερασει πρωτα κ μετα. δεν εγινε αυτο κ ξαναβρηκαμε. μετα απο 5 μηνες σχεσης ξαναχωρισαμε κ μειναμε χωρια για 2 μηνες χανοντας καθε επαφη. η αιτια των χωρισμων κ της δυο φορες ηταν οτι μου ζητουσε συνεχεια επιβεβαιωση κ πεισμωνα κ δεν της μιλουσα. πιστευε οτι δεν την αγαπαω επειδη δεν της το ειπα ποτε. τωρα ειμαστε παλι μαζι, εδω κ 2 μηνες, μετα απο πολυ κοπο δικο μ, κλαμα κ ερωτικες εξομολογησεις δια τηλεφωνου κ μηνηματων. ειχε ολοκληρωμενη σχεση αυτους τους δυο μηνες με αλλον. προσπαθω να το ξεπερασω αλλα δεν μπορω. γυρναει συνεχεια στο μυαλλο μ κ της το αναφερα 4-5 φορες με αποτελεσμα να την κανω να κλαει. μου ειναι δυσκολο να καταλαβω πως εκανε κατι τετοιο μεσα σε λιγες εβδομαδες αφου χωρισαμε. μου λεει οτι εχει ονειρα να μεινουμε μαζι κ να παντρευτουμε. λεει οτι με αγαπαει οπως πρωτα. αναρωτιεμαι αν θα μπορεσει αυτη η σχεση να εχει τετοιο μελλον κ αν θα μπορεσουμε να ειμαστε ευτυχισμενοι για παντα. εχω απογοητευτει κ πληγωθει πολυ. δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεσω να κανω τοσο μεγαλο βημα με αυτην την κοπελα στο μελλον.
ποια ειναι η αποψη σας? γινεται να αντεξει μια τετοια σχεση?