Θελω την συμβουλα σας για την σχεση μου!
Το προβλημα μου ειναι το εξης παροτι που ειμαι με την κοπελα μου εδω και 3 χρονια την αγαπαω παρα πολυ που δεν θελω να την χασω,και δεν θελω να κανω καμια βλακεια που να μετανιωνω γιατι το ξερω οτι αν το κανω πάει ειμαι ένας χαμενος και τιποτα αλλο.
Παροτι ειμαι μαζι της και ειμαι ευτυχισμενος και ερωτευμενος πραγματικα τα ενοοω αυτα που λεω ,οταν βλεπω αλλές γυναίκες ποιο ομορφη απο αυτες τις λιγουρευομαι στο κρεβατι και ετσι μπορει να της φαντασιωνομαι κιολας οταν αναυνιζομαι ...αν δω καποια ομορφη θα την κοιταξω και θα την λοιγωρευτω οπως και στο φαει που αμα μου ερθει λιγουρα που ερχεται συνεχεια δεν την παλευω να αντισταθω και τρωω,και φοβαμαι μην κανω το ιδιο το ξερω οτι γιαυτην θα πρεπει να παλευω και να ειμαι δυνατος αλλα δυστυχως δεν εχω τετοια δυναμη μου μεσα μου γιατι δεν εχω αυτοπεποιθεση ,μικρως θυμαμαι οτι μπορουσα να καταφερνα πολλα πραγματα αλλα τωρα που εχω ,μεγαλωσει ολα με την γκρινια ,δεν ξερω τι να κανω καποια γνωμη θα ηθελα να ακουσω που να μου αλλαξει τα μυαλα που κρατω , η γκρινια μου μ τρωει συνεχεια οταν θελω να κανω κατι και φοβαμαι μην αποτυχω και χαλασω αυτο που αγαπω τοσο πολυ...
Παρακαλω παιδια πειτε κατι!