Γεια σας!! Είχα πολλούς μήνες να μπώ στο φόρουμ. Μου 'λειψε.
Και μετά από τόσους μήνες μπήκα να γράψω ότι.. είμαι καλά. Όχι απλά καλά, είμαι ευτυχισμένη. Δεν έχω πολλά, ίσως πολύ λίγα, και μάλλον είναι αυτά τα απλά που έμαθα να εκτιμώ και να αγαπάω και να χαίρομαι κάθε μέρα.
Κατάφερα και έμαθα πως να βγω από την κατάθλιψη :) Έμαθα πως να θέλω να ζήσω, πως να απολαμβάνω ό,τι είμαι, να θυμάμαι συχνά τα πιο μεγάλα όνειρα που έκανα ποτέ μου και το σημαντικότερο πως είναι δυνατόν να τα πραγματοποιήσω, φτάνει να το θέλω! Ένιωσα και πάλι το πάθος μέσα μου. Έμαθα να αγαπάω ακόμα και τις μέρες που απλά ξύπνησα στραβά και με άσχημα διάθεση. Θημήθηκα τι είναι αυτό το ουσιαστικό που θέλω για τη ζωή μου, την ουσία. Χωρίς πολλά πολλά. Κι έκανα τα πρώτα βήματα για να φτάσω κάποτε, όσο χρόνο κι αν μου πάρει, στα ΌΝΕΙΡΑ ΜΟΥ. Δεν έγινε καμία ριζική αλλαγή στη ζωή μου (γκόμενος, δουλειά, περιουσία, λαχείο :P). Τα περισσότερα είναι ίδια μα εγώ δεν είμαι. Είναι αυτή η ριμάδα η προοπτική απο την οποία κοιτάς κάτι. Τίποτα άλλο! Γιατί ότι καλό και να έρθει στο διάβα σου, αν εσύ δε θέλεις να το χαρείς δε σου κάνει τίποτα. Κι αν θέλεις να χαρείς, τότε το παραμικρό, μικροσκοπικό πράγμα σου δίνει χαρά. Μπορεί να ξανανιώσω κατάθλιψη κάποια στιγμή, μόνο που τώρα ξέρω τι μπορώ να κάνω. Και πραγματικά μπορώ να κάνω τα πάντα. Αν ο άνθρωπος καταλάβαινε μια στιγμή το πόσο δυνατός είναι, αν τολμούσε να αφήσει τον εαυτό του στη ζωή, να κάνει μια βουτία χωρίς να φοβάται, πόσο θα άνοιγαν ξαφνικά τα μάτια του. Εγώ αυτό έπαθα :P Και εδώ και 6 μήνες, με τα πάνω μου και με τα κάτω μου, ΖΩ. Εκεί που ήμουν στο μηδέν μέσα μου. Δε φοβάμαι τώρα. Κι όταν φοβηθώ δε θα με ξαναφήσω να χαθώ.
(Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι.. που είναι χαμένοι. Μέσα τους. Οι άνθρωποι αυτοί που πρώτα πρώτα φοβούνται τον ιδιο τους τον εαυτό. Που τρέμουν να πουν στον εαυτο τους και προς τα έξω τι συμβαίνει πραγματικά. Και αντί να πιάσουν το πρόβλημα όπως ακριβώς είναι και να το χειριστούν, το κάνουν ακόμα πιο περίπλοκο προσπαθώντας να το μεταμφιέσουν. Τους ανθρώπους αυτούς εγώ τους λυπάμαι. Γιατί είναι σε χειρότερη θέση απότι ήμουν εγω. Πονάνε πιο πολύ. Δεν έχουν φτάσει καν στην παραδοχή. Εύχομαι σε αυτούς τους ανθρώπους να πάψουν να είναι δειλοί, να υποκρίνονται, να λένε μεγάλα λόγια (για να τα πιστέψουν και οι ίδιοι) και κάποια στιγμή να γίνει αυτό που πρέπει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ να γίνει. Να πιάσουν το πραγματικό πρόβλημα, όσο ασχημο και τρομαχτικό κι αν τους φαίνεται.)
Παιδιά τίποτα δεν είναι άθλιο. Άθλια είναι η σκοπιά απόπου κοιτάς. Για κουνήσου λίγο, για άλλαξε γωνία.
Εύχομαι να τα καταφέρετε και οι υπόλοιποι. Γιατί ξέρω ότι ΜΠΟΡΕΙΤΕ! <3
Άντε καληνύχτα τώρα...