Θέλω απλά να σας αποχαιρετήσω γιατί εκτός μεγάλης ανάγκης δεν πρόκειται να ξαναγράψω εδώ...ευχαριστώ όσους με βοήθησαν και να είστε όλοι καλά...
Printable View
Θέλω απλά να σας αποχαιρετήσω γιατί εκτός μεγάλης ανάγκης δεν πρόκειται να ξαναγράψω εδώ...ευχαριστώ όσους με βοήθησαν και να είστε όλοι καλά...
γεια σου ,και ευχομαι να ζητησεις μια ουσιαστικη βοηθεια στη ζωη σου !!!!
Ε οχι, δε το δεχομαι αυτο! Αφιερωμενο κυκνε....http://www.youtube.com/watch?v=3JarfLmxQ14
μπραβο σου καλο μου !!
http://4.bp.blogspot.com/_hj8vENzfSq...E%9F%CE%A3.pngΆνοιξε τα φτερα σου κ πέτα...λυπάμε που φευγεις..αλλα απο την αλλη πραγματικα χαίρομαι αν ειναι για το καλο σου..εχε πίστη βαθεια μεσα σου κ οι φοβοι σου θα φυγουν κ οταν φυγουν εμεις θα περιμενουμε να μας πεις εστω ενα γεια κ οτι τωρα δεν λυπασε για τιποτα..σου ευχομαι να γινεις ο πιο χαμογελαστος κυκνος στη λιμνη της ζωής σου
Να ΄σαι καλά Ηλιάννα...χθες σκέφτηκα ότι ίσως να γράφω λίγο κάθε μέρα για να μην μου έρθει πολύ απότομα η διακοπή γιατί θα μου λείψει το φόρουμ και γιατί χρειάζομαι βοήθεια...και τα φτερά μου είναι σπασμένα άρα δεν μπορώ να πετάξω και χρειάζομαι στήριξη μέχρι να γίνουν καλά...
Σ' ευχαριστώ για την ευχή και η εικονίτσα σου είναι πολύ όμορφη...
Ερη μη φευγεις ρε δν ειναι αναγκη να φυγεις οποτε νιωθεις την αναγκη μπορεις να γραφεις κ οποτε δν τν νιωθεις να μν γραφεις ειναι τοσο απλο ρε συ μν λες μεγαλα λογια κ εγω ειχα πει το ιδιο καποτε αλλα τελικα καταλαβα κ πιστευω οτι δν χρειαζεται να βαζουμε περιορισμους στον εαυτο μας "πρεπει" να κανω αυτο κ "δεν πρεπει" να κανω το αλλο αφησε τον εαυτο σου ελευθερο κουκλα μ κ χαλαρωσε ευχομαι να πηγαινουν ολα καλα στη ζωη σου κ ο,τι χρεαστεις εδω ειμαστε η μ στελνεις πμ. φιλακια :)
κυκνε εχεις καταλαβει οτι εδω δεν προκειτε να βρεις "αυτη" την στηριξη που ζητας ,για να γιανεις τα φτερα σου ??Και οτι στηριξη σημαινει να παω σε εναν ειδικο ,και να κανω μια σοβαρη δουλεια με τον εαυτο μου ??
Ακομα και για τα σπασμενα φτερα των πουλιων υπαρχουν ειδικοι που ασχολουνται ..
Καλή σου τύχη, ότι κι αν αποφασίσεις Κύκνε μου.
Ξέρω soft...πηγαίνω και σε ειδικό αλλά εγώ χρειάζομαι καθημερινή στήριξη γι' αυτό γράφω εδώ για να πάρω έστω ένα κομματάκι αν γίνεται...η ζωή είναι πολύ δύσκολη για μένα και δεν μπορώ να τα καταφέρω...
Με την τελευταία σου φράση μου θύμισες ένα περιστέρι με σπασμένο φτερό που είχα βρει και το πήγα σε σχετική οργάνωση για να το φροντίσουνε...