Θελω να βοηθησω αλλα πως?
Γεια σας,
Αυτη τη φορα θελω να σας πω για εναθεμα που με απασχολει πολυ αλλα δεν ειναι δικο μου. Απλα θελω να βοηθησω την νυφη μου και τα ανηψια μου και τον αδερφο μου. Τον βαζω στο τελος γιατι αυτος εχει φερει σε πολυ δυσκολη θεση την οικογενεια του και ιδιως τα παιδια του. Παντρευτηκε απο προξενιο σε σχετικα μικρη ηλικια, 28 ηταν τοτε 47 ειναι σημερα. Παντρευτηκε απο προξενιο γιατι ειχε σχεση με μια κοπελα "ελαφρων ηθων" οπως θα ελεγαν πολλοι. Για να μην σας τα πολυλογω για να καταλαβετε ποσο απελευθερομενη ηταν ειχε κανει σεξ με ολους τους φιλους του αλλα ακομη και με τον αλλο μου τον αδερφο που ειναι 2 χρονια μικροτερος δηλ. 45. Ολα αυτα πριν πολλα χρονια οταν ο αδερφος μου ηταν 25. Ηταν παρα πολυ καψουρης μαζι της. Μαθαινε για της απιστιες της και το μονοπου εκανε ηταν να ερχεται στο σπιτι και να τα σπαει ολα απο τα νευρα του. Να την χωρισει ουτε λογος. Τοτε οι δικοι μου απο απελπισια του γνωρισανε την τωρινη του γυναικα και τον παντρεψανε χωρις να το πολυκαταλαβει και ο ιδιος. Αυτη ειναι μια κοπελα "απο σπιτι" οπως λενε, δηλαδη για να καταλαβετε οταν παντρευτηκε τον αδερφο μου σε ηλικια 26 ετων ηταν ακομα παρθενα. Δεν θα ελεγα οτι ειναι ασχημη ουτε ομορφη απλα λιγο συντηριτικη στην εξωτερικη της εμφανιση που την κανει να μην φαινεται ομορφη. Απεριποιητη δηλαδη, ή περιποιημενη αλλά παλιομοδιτικα. Τελος παντων. Η ζωη τους στην αρχη ηταν καλη και οι δικοι μου ηταν ευτιχισμενοι που καταφεραν να τον χωρισουν απο την "πτν" και να τον παντρεψουν με ενα καλο κοριτσι. Ολα πηγαιναν κατ' ευχην μεχρι που πριν απο καμια πενταετια ο αδερφος μου "ξυπνησε". Αρχισε να εχει την μια γκομενα μετα την αλλη, αδιαφορια πληρη για την γυναικα του, με την δικαιολογια οτι αρρωστησε και δεν του σηκωνεται! Αυτη ετρεχε απο τον ενα γιατρο στον αλλον για να κανει καλα τον αντρα της και να δει χαρα στα σκελια της ενω αυτος προσποιουμενος τον αρρωστο γαμουσε απο δω και απο κει και καθε φορα πιο ερωτευμενος απο την αλλη. Καποια στιγμη τον πιανει η νυφη μου να μιλα στο κινητο με την τοτε γκομενα και παθαινει αλλαλουμ. Καταλαβαινει το ψεμα της αρρωστιας και γινεται εξαλλη. Το λεει στα παιδια τα οποια ειναι το ενα 18 χρονων και το αλλο 13, και αρχιζει τον πολεμο. Τι πολεμο δηλαδη? Παντα εβαζε και βαζει τα παιδια μπροστα, τους λεει ολη την αληθεια για τον πατερα τους, αυτα ειναι σε φαση μελαγχολιας. Η μεγαλη με δυσκολια περασε στο πανεπηστημιο ενω ηταν μια αριστη μαθητρια και η μικρη καθημερινα κλαιει απαρηγορητα. Ειναι δυο υπεροχα παιδια τα οποια περνανε ενα μαρτυριο στο σπιτι τους. Η νυφη μου με την καθολου εμπειρια να μεταχειριζεται τους αντρες βαζει τον μπαμπα της να "μαλωσει" τον αδερφο μου και να τον συνετισει. Ο αδερφος μου εν τω μεταξυ δειχνει μια πληρη αδιαφορια για ολους και ολα. Την μεγαλη του κορη την εδειρε πριν απο κανενα μηνα για ασημαντη αφορμη. Ξεσπαει πανω τους συνεχεια γιατι πνιγεται στο γαμο του. Οταν πας να του μιλησεις γελαει και φευγει. Δεν ακουει κανεναν. Χρυση την καναμε την νυφη μου να τον χωρισει αλλα ζουνε σε επαρχια και οπως σας ειπα ειναι της παλιας σχολης. Μεσα στο σπιτι το μονο που ακουγεται ειναι βρισιες απο του ενος το στομα και του αλλου. Πιο πολυ λυπαμαι την μικρη μου ανηψια γιατι η μεγαλη εφυγε να σπουδασει και δεν τα ζει ολα αυτα πια. Τουλαχιστον οχι τοσο πολυ. Η μικρη ομως? Τι θα κρυβεται μεσα σε αυτη την ψυχουλα?? Πως μπορω να την βοηθησω? Στεναχωριεμαι παρα πολυ. Θ ηθελα παρα πολυ να την παρω στην Αθηνα και να την μεγαλωσω εγω... Ξερω οτι αυτο δεν γινεται αλλα θα το ηθελα παρα πολυ. Την συμπονω. Πεστε μου καμια ιδεα. Τι θα μπορουσα να κανω?