εχω ενα θεμα εδω και καιρο!!!θελω να ειμαι εγω δυστυχως ομως μου συμβαινουν διαφορα και κρυβομαι πισω απο ρολους χωρις να το θελω. το μυαλο μου μονο του σκεφτεται πως θα το διαχειριζοταν μια φιλη μου.τι να κανω?
Printable View
εχω ενα θεμα εδω και καιρο!!!θελω να ειμαι εγω δυστυχως ομως μου συμβαινουν διαφορα και κρυβομαι πισω απο ρολους χωρις να το θελω. το μυαλο μου μονο του σκεφτεται πως θα το διαχειριζοταν μια φιλη μου.τι να κανω?
για παραδειγμα σημερα ημουν ολη μερα σπιτι και μου ηρθε στο μυαλο η συνυφαδα μιας φιλη μου και πως θα περνουσε εκεινη τη μερα της να ακολουθησω το τροπο εκεινο και εγω σκεφτομαι οτι ειναι χαζο αυτο και λεω θα κανω οτι γουσταρω και μου ερχοταν συνεχεια στο μυαλο εκεινη η κοπελα σχεδον σε καθε μου ασχολια
Αν γνωρίζεις, πως αυτή η κοπέλα αντιμετωπίζει την καθημερινότητά της και βρίσκεις κάποιους χειρισμούς της σε διάφορα θέματα αποτελεσματικούς, δεν είναι νομίζω λάθος να τους ακολουθήσεις κι εσύ.
Πιστεύω, ότι αυτό λίγο ως πολύ, συμβαίνει σε όλους μας και πολλές φορές φτάνουμε στο σημείο, κάτι που έχουμε δει να κάνει κάποιος, εμείς να προσπαθούμε να το κάνουμε ακόμα καλύτερα.. :)
σε ευχαριστω εχεις δικιο