Αγαπημενοι μου φιλοι...
εχω αγχωθει..με το θεμα του χωρου μου..νιωθω συνεχως προσωρινη τη διαμονη μου καπου..δεν μπορω να νιωσω ενα σπιτι σαν λιμανι...
ουφφφ το επικοινωνησα ,εστω και με ελλειψη σαφηνειας!
Printable View
Αγαπημενοι μου φιλοι...
εχω αγχωθει..με το θεμα του χωρου μου..νιωθω συνεχως προσωρινη τη διαμονη μου καπου..δεν μπορω να νιωσω ενα σπιτι σαν λιμανι...
ουφφφ το επικοινωνησα ,εστω και με ελλειψη σαφηνειας!
Γιατί έτσι; Μετακομίζεις συνέχεια;
Πολύ συχνά αυτό το άγχος,
το να νιώθουν ότι δε χωράνε πουθενά,
το έχουν όσοι νοικιάζουν,
είτε έχουν είτε δεν έχουν δικό τους σπίτι.
Κι εγω νιωθω αυτες τις μερες πιεση χωρου κ χρονου δν με χωραει ο τοπος κ θελω να κανω τοσα πολλα πραγματα ταυτοχρονα κ δν προλαβαινω κ θελω να ειμαι σε τοσα μερη κ δν μπορω κ νιωθω οτι ο χρονος τρεχει κ δν τον προλαβαινω νιωθω να πνιγομαι γαμησε τα φαση ειναι θα σ περασει don't worry
http://www.youtube.com/watch?v=4JRDUSytNaQ
Ετσι για να γουσταρουμε!!!!!!!!!:)
δεν ξερω παιδια ειλικρινα...
τριγυριζει στο μυαλο μου η λεξη "τυχοδιωκτισμος".."τασεις φυγης"...πουθενα σταθεροτητα,ελλειψη θαλπωρης,μοναχικοτητα?
Μηπως Φωτεινη το πραγματικο προβλημα δεν ειναι το σπιτι αλλά κατι αλλο? Παντως τασεις φυγης ειχα κι εγω οταν αποπειραθηκα καποια στιγμη να νοικιασω ενα σπιτι για να μεινω μονος μου.Ενιωθα ομως τοσο μονος που δεν αντεχα να μενω εκει και προτιμουσα να γυρισω στο πατρικο.
ετσι ειναι..
ψαχνω να βρω τι μου φταιει, δεν νιωθω οτι καπου θα βγαλω ριζες..
σκεφτομαι θα κανω αυτο που λες..θα παω καπου αλλου και μετα θα θελω να ξαναφυγω,κατι θα μ φταιει..η διακοσμηση,η κουζινα,το μπαλκονι,κατι...
Μπορω να σε καταλαβω γιατι εχω νιωσει κι εγω ετσι... Βεβαια εγω ειμαι οριακος και δυστυχως τα συναισθηματα μου μεταβαλλονται πολυ γρηγορα... Μηπως να το εψαχνες λιγο περισσοτερο το προβλημα που αντιμετωπιζεις με καποιον ψυχολογο?
ναι πρεπει οπωσδηποτε να το λυσω αυτο..εχει αρχισει να με δυσκολευει παρα πολυ αυτη η αισθηση..
λες να ειμαι οριακη κι εγω...οταν λες μεταβαλλονται πολυ γρηγορα?και τα δικα μου μεταβαλλονται,αλλα τι εστι πολυ γρηγορα..
Το "πολυ γρηγορα" μπορει να ειναι μεσα σε λιγες ωρες, σε λιγες ημερες ή ακομη και σε λιγους μηνες.
Οσο για το αν εισαι οριακη, αυτο μονο ενας ειδικος μπορει να σου το πει και κανενας αλλος.
μα δεν ειναι λογικο να μεταβαλλονται καποια συναισθηματα αναλογα με τις συνθηκες?μπορει να λεω οτι να ναι τωρα λογω αγνοιας...
Ναι και αυτο μπορει να ισχυει, χωρις να σημαινει οτι υπαρχει καποια διαταραχη της προσωπικοτητας. Γι'αυτο και σου ειπα οτι μονο ενας ειδικος μπορει να καταλαβει τι ακριβως συμβαινει.
Σπιτι φωτουλα μου, είναι εκει που είναι η καρδια …
Την εχεις μαζι σου η την αφηνεις πουθενα???;)