Ποιά τα συμπτώματα εγκυμοσύνης?Έκτρωση ή συνεχίζω ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φορουμ και ο λόγος που γράφω είναι για να πάρω διάφορες γνώμες πάνω σε ένα θέμα που με απασχολεί.
Τις τελευταίες βδομάδες έχω καθυστέρηση περιόδου και τάσεις εμετού (χωρίς να κάνω εμετό- πέρα από 1 φορά). Επίσης νοιώθω κόπωση χωρίς λόγο καθώς εργάζομαι λίγες ώρες την ημέρα. Υποψιάζομαι ότι μπορεί να είμαι έγκυος αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι η εγκυμοσύνη είναι ανεπιθύμητη. Σήμερα έκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγηκε θετικό αλλά επειδή έπεσε λίγο ούρα πάνω στον πίνακα με το τέστ ελπίζω ότι η ένδειξη είναι λάθος και θα προσπαθήσω αύριο πρωί να το κάνω ξανά για να είμαι σίγουρη.
Το πρόβλημα είναι ότι εχω χωρίσει με τον άνδρα που έμεινα ( άν έμεινα) έγκυος γιατί του είχα ξεκαθαρίσει αρκετές φορές ότι δεν θέλω να είμαστε μαζί γιατί δεν νοιώθω τίποτα ερωτικό και ούτε θα ήθελα να κάνω οικογένεια μαζί του. Καθώς είμαι 32 ετών, πλέον όταν κάνω σχέση προσέχω πολύ το γεγονός ότι θέλω να κανω οικογένεια.
Με τον συγκεριμένο άνδρα λοιπόν, ενώ του είχα πει αρκετές φορές ότι δεν θέλω να είμαι μαζί του με τίποτα ( διότι έχει σηκώσει χέρι πάνω μου και είναι ζηλιάρης και καταπιεστικός) δεν το καταλαβαίνει. Επειδή με βοήθησε κάποτε σε μία δύσκολη στιγμή όταν βρέθηκα ( όταν ΄χωρισα με τον πρώην άνδρα μου ήταν ο μόνος που με στήριξε τόσο πολύ) συνέχισα να έχω φιλικές σχέσεις μαζί του. Αλλά πολλές φορές ξεπερνούσε τα όρια του φιλικού και όποτε βρισκόμασταν με ανάγκαζε να κάνω έρωτα μαζί του χωρίς να θέλω. Είχα αρχίσει να υποψιάζομαι ότι προσπαθεί να με αφήσει έγκυος γιατί πίστευε ότι έτσι θα με κρατούσε και έτσι τον απέφευγα όσο περισσότερο μπορούσα γιατί είχα καταλάβει που το πάει. Αλλά δεν τα κατάφερνα πάντα με αποτέλεσμα να με έχει ζορίσει κάποιες φορές να κάνω σέξ μαζί του χωρίς να θέλω. Εκεί πιστεύω ότι άφηνε να γίνει μέσα μου ενώ μου έλεγε και με διαβεβαίωνε ότι δεν συμβάινει κάτι τέτοιο.
Τώρα υποψιάζομαι ότι τα κατάφερε να με αφήσει έγκυος χωρίς την θέληση μου γιατί ξέρει ότι υπάρχει πιθανότητα μεγάλη να μην προχωρήσω σε έκτρωση λόγω ηλικίας.
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω τί να κάνω σε περιπτωση που είμαι έγκυος.
Για το λόγο αυτό θα ήθελα την γνώμη σας.
Να προχωρήσω σε έκτρωση ή να το κρατήσω μόνη μου γιατί λόγω ηλικίας υπάρχει κίνδυνος να μπορεί να μη ξανακάνω παιδιά?