Νομιζω πως χρειαζομαι βοηθεια..
Καλησπερα παιδια...
Δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα ψυχολογικο αλλα εχω κατι πολυ χειροτερο..
Ειμαι ασχημος...
Ο θεος απλα με εχει καταδικασει...
Το οτι ειμαι ασχημος μου εχει δημιουργησει τελευταια και ενα λυπημενο υφος το οποιο με κανει ακομα πιο ασχημο και σε συνδιασμο με την κακη διαθεση και το ψυχρο υφος μου εχω αρχισει να απομακρυνομαι απο ανθρωπους π αγαπω...
Αντιθετως μεσα μου αισθανομαι πολυ ευαισθητο ατομο,δε θελω το κακο κανενος και δεν ζηλευω κανεναν...
Απλα ειμαι λυπημενος που ειμαι ασχημος και δεν μπορω να κανω τιποτα για αυτο....
Ειδικα οταν συγκενικα προσωπα μου λενε οτι ειμαι ομορφος στεναχωριεμαι ακομα περισσοτερο γιατι ξερω οτι με κοροιδευουνε καταμουτρα...
Και οχι δεν ειναι ψυχολογικο μιας και εχω δεχτει πολλες φορες αρνητικα σχολια για το προσωπο μου...
Εχω πολυ ωραιο σωμα και γενικα προσεχω την εμφανιση μου αλλα δεν μπορω να κανω και πολλα για να αλλαξω την εικονα μου...
Απο σχεσεις πολυ λιγες στην ζωη μου και ανολοκληρωτες....
Αλλα αυτο ειναι το τελευταιο που με αγχωνει...
Οταν βγαινω εξω με φιλους ειμαι νευρικος...
Οταν βλεπω μια κοπελα που μου αρεσει πληγωνομαι γιατι ξερω οτι ειμαι πολυ λιγος για αυτη....
Επισης δεν εχω κανεναν που να εμπιστευομαι για να συζητησω...
Μπορει καποιος να μ δωσει μια γνωμη για το τι να κανω;;;
Δεν κρυβω οτι εχω σκεφτει μεχρι και την αυτοκτονια μιας και μερικες φορες ειμαι τοσο χαλια ψυχολογικα που δεν βλεπω "φως" στην "σπηλαιωδη" αυτη καθημερινοτητα που ζω :(