Γεια σας,
έκανα εγγραφή σε αυτό το forum που βρήκα από το internet μήπως και λύσω το μεγάλο μου πρόβλημα. Αυτή είναι η αλήθεια.
Είμαι 38 ετών και μετά από επιθυμία και προσπάθειες πολλών ετών κατάφερα να συζήσω με την αγαπημένη μου (βρέθηκε και αυτή).
Το πρόβλημα είναι με την μητέρα μου, η οποία μου κάνει τη ζωή μαύρη.
Ενώ σε όλο τον κόσμο όταν ήμουν ελεύθερος διαλάληζε πότε θα βρεις μια κοπέλα να παντρευτείς να χαρώ κι εγώ κλπ κλπ όταν βρισκόταν η κοπέλα ήταν μέσα στην τρελή χαρά, να γίνουν φίλες και κολλητές και η κοπέλα μου έλεγε πωπωπω τι μάνα υπέροχη είναι αυτή, ενώ εγώ την προειδοποιούσα, (καμιά δεν με πίστεψε) μετά άλλαζε και δεν την χώνευε. Και όλα αυτά για να μην φύγω από το σπίτι. Και στο τέλος τα κατάφερνε. Τελικά ο μονάκριβος γιος της, εγώ, έφυγε από το σπίτι και μένει με την αγαπημένη του....
Τότε φαντάστηκα πως το πήρε απόφαση και θα καταλάβει πως επιτέλους στα 38 μου χρόνια μπορώ κι εγώ να κάνω την οικογένεια μου. Ε! Αυτό δεν συμβαίνει! Συνεχώς με στεναχωρεί. Δεν έχω όρεξη για τίποτα. Πηγαίνω σπίτι μετά την δουλειά και αντί να είμαι χαρούμενος που θα δω την αγαπημένη μου, να μαγειρέψουμε , να δούμε DVD, να δω ποδόσφαιρο και εκείνη να με πειράζει και γενικά να περνάμε ωραία, είμαι εδώ και λίγες εβδομάδες σε μια ανορεξία.
Δεν με νοιάζει αν μου πείτε ότι είναι συμπτώματα κατάθλιψης αφού πιστεύω ότι αν λυθεί το πρόβλημα μου θα έχω όρεξη για όλα.
Θα σας πω ποιο είναι το πρόβλημα:
Πιστεύει πως της έφαγαν τον γιο. Δεδομένο και ξεκαθαρισμένο αυτό.
Επί πλέον όσες φορές έχει πάει στο πατρικό της κοπέλας ή οι γονείς της έχουν έρθει στο δικό μου πατρικό (για φαγητό) είναι ευγενική αλλά μετά τους βρίζει σε μένα με χυδαίες εκφράσεις, όταν είμαστε μόνοι μας. Όταν δε είναι και άλλοι συγγενείς στο πατρικό της κοπέλας είναι νευρική, δεν μιλάει σε κανένα και αισθάνεται ότι την κοιτάνε όλοι και την λένε κακιά πεθερά. Μην με ρωτήσετε πως το έχω καταλάβει ... δεν είμαι χαζός!
Επίσης της τηλεφωνώ 100 φορές την ημέρα γιατί δεν μπορώ να ακούω με ξέχασες! Αν τηλεφωνήσω 99 φορές μου λέει μπα; με θυμήθηκες;
Τέλος τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές μου έχει ανακοινώσει πως δεν πρόκειται να πάει στο πατρικό της κοπέλας και θα μείνει μόνη της στο σπίτι. Σαφώς, δεν μου κρατάει μούτρα, μου λέει πως δεν θα έρθει ούτε στον γάμο μου (όταν γίνει αυτός) και άλλα πολλά τέτοια. Και θα το κάνει. Μη συγκρίνετε με άλλους ανθρώπους! Το έχει κάνει με την αδερφή της! Μετά από χρόνια τα βρήκανε!
Η αγαπημένη μου σε ορισμένα που γνωρίζει, διότι σαφώς δεν θα τολμούσα ποτέ να της πω ότι η μητέρα μου βρίζει ασύστολα προσπάθησε μια δυο φορές και μετά μου είπε να τα κανονίσω μόνος μου με την μητέρα μου.
Σαφώς της έχω εξηγήσει (της μητέρας μου) πως δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως τα βλέπει και εκείνη μου λέει όχι δεν θα έρθω στο πατρικό της κοπέλας σου, διότι είναι @#$$%! (βρισιές)
Πριν κάνω το ερώτημα μου θέλω να είμαι σαφής:
1. Έχω προσπαθήσει να της εξηγήσω, δεν καταλαβαίνει από λόγια
2. Οι γονείς της αγαπημένης μου είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και δεν το λέω εγώ αλλά όποιος τους έχει γνωρίσει.
3. Πιστεύω και γνωρίζω πλέον πως η μητέρα μου πάσχει από το ότι ο μοναχογιός της προσπαθεί να κάνει δική του οικογένεια και ότι της τον έφαγε η κοπέλα του! (Δεν ξέρω πως λέγεται αυτό το πράγμα αλλά αυτό είναι)
Τα παραπάνω 3 πράγματα είναι δεδομένα.
Το ερώτημα μου είναι απλό και σε αυτό θέλω απάντηση:
Τι να κάνω με την μάνα μου;
Σας ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε το πρόβλημα μου και που απαντήσατε!