εκοψα το καπνιζμα κοψτο και εσυ
κατρχειν δεν ειμαι ψιχολογς αν και θελω να γινω.κοιταχτε παιδια καπνιζα 7 χρονια και το εκοψα.τωρα θα πειται αυτο το ειπαν και αλλοι.......εγω παντως το εκοψα σαν να περπατας στο δρομο κλωτσας μια πετρα και αυριο δεν το θυμασε.πριν αρχισουμε θελω να ξερεται οτι μεγαλο ρολο παιζει ο χαρακτηρας και ειναι ολα στο μυαλο σου οπως ο φοβος που φοβασε και δεν το περιμενεις οτι θα φοβιθεις αλλα στο τελος υποκιπτης στου φοβους σου.παντως στην εξαρτηση του τσιγαρου δεν πιστευω ολα στο μυαλο ειναι οπως υψοφοβια και παει λεγοντας.εγω το εκοψα με διαφορους τροπους.θα σας φανει λιγο παξενο αλλα σκεφτιτε τοοοοοοοο........ενας τροπος που δοκιμασα ειναι να βαλω στο μυαλο μου μια πολυ ασχημη εμπηρια στο μυαλο μου δηλ. φλεματα.οποτε μου ερχοταν επειθειμια να καπνισω αυτοματος εβαζα αυτη τη σκεψη στο μυαλο μου τοσο απλα.ενας αλλος τροπος ειναι θυμισου ενα αγαπημενο σου πρωσοπω στο μυαλο σου να σου λεει κοψτο το τσιγαρο π.χ το παιδι σου και οταν σου ερχεται ορεξη για τσιγαρο σκεψου αυτο.ενας αλλος τροπος λιγο δυσκολος ειναι μες στο μυαλο σας ειναι να εκπροσοπισεται το παθος του τσιγαρου με π.χ με το να γινεις καλυτερος ανθρωπος. να το βλεπεις με το κοψιμο του τσιγαρου σαν.........τι χρωμα μλουζα θα βαλω σημερα....τοσο απλα.πιστεψτε με εχω πολλα να πω.ειναι απλως η αρχη.δωσε μου εσυ την ευκαιρια να στα πω.............και βγες στο δρομο.......περπατα.........χαμογ ελα κοιτα γυρω σου την καθε παραξενια του κοσμου και ασε να μπει μεσα σου η μεγαλητερη εξαρτηση που θα μπορουσες να φανταστεις.κλειστα ματια σου ακουσε γυρω το κοσμο και πες στο εαυτο σου ζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωω......και θα με φας πολυ καιρο στη μαπα γιατι εκοψα το τσιγαρο