Παιδια γεια η γιατρος μ εδωσε invega 6 mg γτ ειπε οτι ειμαι πολυ ανεβασμενη κ οτι εχω νευρα κτλ αλλα εχω δικαιολογημενα νευρα με τον δικο μ κυριως κ την αλλη την ηλιθια απο τη σχολη αλλα κυριως με τον δικο μου τον παπαρα θα ανοιξω θρεντ αλλο να δειτε τι εχει γινει κ πραγματικα ειμαι στα ορια μ αυτη τη στιγμη δλδ αμα ο αλλος ειναι να μην πω κ σ γαμαει την ψυχολογια εγω πρεπει να χαρακτηριζομαι ανεβασμενη? Δεν ηθελα να το παρω τελικα εχει 4 μερες π το παιρνω κ μαλιστα οταν μ το γραφε την λεω "κανονιστε να μην παχαινει" κ μ λεει οτι κανονικα εισαι για αλλο φαρμακο αλλα επειδη εχεις κ το αλλο θεμα σου γι αυτο στο γραφω.. παχαινει πειτε μ αληθεια?? γενικα ειχε παρενεγρειες? εγω εχω τρομερο πονοκεφαλο κ ειμαι με panadol.. δεν ξερω ρε παιδια γμτ εχω πιεστει κ απο την πρακτικη φοβαμαι μην παθω κανενα νευρικο κλονισμο.. λεει οτι θα με βοηθησει .. αντι να με βοηθησει σαν ζομπι με κανει.. αλλα κυριως αμα παχαινει να μ πειτε κ οσοι το εχετε παρει την εμπειρια σας η τι εχετε ακουσει απο αλλους πληζ ευχαριστω