ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ Μ****Α
Γεια αρχικα ηθελα να γραψω στον τιτλο του θρεντ "θελω να του σπασω τα μουτρα του παπαρα" αλλα μετα ειπα να το κανω πιο light κ να το γραψω με πιο ευγενικο τροπο οπως κ στη λεξη εβαλα αστερακια σε περιπτωση που καποιος πχ σοκαριστει η πουν οτι το κανω για να τραβω προσοχη η μπορει να μας διαβαζουν κ μικρα παιδακια κ αυτο που λεμε "δασκαλε που διδασκες κ λογο δεν εκρατεις" κ ταιριαζει επακριβως!!!!
Καταρχην κατι ασχετο δεν ξερω τι με εχει πιασει αλλα ολη μερα γυρναω απο το ενα καφε στο αλλο, απο τη μια παρεα στην αλλη, εξοδους κτλ, σε σπιτια φιλων μαζευομαστε κτλ, κ δεν μπορω ρε πουστη μ να συγκεντρωθω στην πτυχιακη κ να κατσω να διαβασω! Δεν ξερω γτ συμβαινει αυτο αλλα το μυαλο μ ολο στο εξω ειναι κ οχι να πιασω κανα βιβλιο! Κ οσο βλεπω την αλλη να γινεται πιο ανταγωνιστικη, τοσο τσαντιζομαι τεσπα το θεμα ειναι το αγορι μου κ στην τελικη ας παρει κ 10 η ηλιθια δεν με νοιαζει ας παρει κ υποτροφια χεστηκα να την παρει κ να την βαλει στον κωλο της κ εγω τα 2 πρωτα χρονια ειχα παρει γτ ειχα πολυ υψηλη βαθμολογια μετα με τα γνωστα προβληματα δυσκολευομουν με τη σχολη κ τα μαθηματα τι να κανω δλδ να παω να φουνταρω, τεσπα με αυτην απλα δεν ασχολουμαι το θεμα εκλεισε, το θεμα ειναι ο αλλος
Εχει εδω κ 2 βδομαδες που εκδηλωνει ζηλια κ κτητικοτητα κ χειριστικοτητα (εγω θα το λεγα απλα μαλακυνση εγκεφαλου αλλα τεσπα) κ προσπαθει να μ επιβληθει κ να μ λεει τι θα κανω με ποιον θα βγαινω κτλ. Μ λεει για την πρωην του οτι ηταν "sexy και αγριο θυληκο" ενω εγω "ειμαι φρικιο" ε πανε στην πρωην σου τοτε τι καθεσαι με το φρικιο εκτος κ αν εισαι μαζοχας!!!
Καποια πραγματα επισης στο σεξ εγω δεν τα δεχομαι κ δεν ειναι στις αρχες μ να τα κανω, κ αλλωστε αυτο λεγεται σεξουαλικη ελευθερια, να μπορεις να εκφραζεσαι οπως θελεις στο σεξ κ να κανεις Ο,ΤΙ θες ΑΡΚΕΙ πανω κ πρωτα απ ολα να συμφωνει και ο αλλος. Αυτο π λεει "Στο σεξ ολα επιτρεπονται αρκει να συμφωνουν και οι δυο" το υποστηριζω ακραδαντα. Κ αρχιζει ναι αλλα η πρωην μ αυτο της αρεσε, κ τι με νοιαζει εμενα ρε φιλε? Πανε στην πρωην σου κ σε αυτες π το δεχονται. Εγω δεν το δεχομαι ΤΕΛΟΣ. Δεν ειμαι ουτε πρωην σου, ουτε μανα σου, ουτε αδελφη σου, για να ειμαι υποχρεωμενη να σε ανεχομαι.
Τις προαλλες το Σαββατο κανονιζαμε με τις φιλες μ για κλαμπακι το βραδυ κατα τις 11 κ μ λεει "Τι θα πας να κανεις στα κλαμπ, δεν τα βαριεσαι συνεχεια? Εγω θα ηθελα να μεινουμε μαζι σπιτι η να κανονισουμε κατι μαζι" τον απανταω "Τυπους σαν εσενα βρισκω πολλους, σε ξερω κατι μηνες, τις ΦΙΛΕΣ μου ομως τις ξερω 5 χρονια κ εχουμε περασει κ γαματες αλλα κ δυσκολες καταστασεις κ εχουμε αλληλοβοηθηθει κ στη σχολη, κ στην τελικη δικαιωμα μ να βγαινω με οποια παρεα γουσταρω! Αμα εσυ εχεις θεμα εμπιστοσυνης λυσε το με τον εαυτο σου" Μ απαντησε οτι ειμαι εγωιστρια κ μονο η παρτη μ με νοιαζει κ τετοια κ τον λεω "οκ, οτι πεις". Φυσικα εγω και βγηκα κ ντυθηκα οπως ηθελα κ με τα κοριτσια περασαμε γαματα κ σε καποια φαση μαλιστα τον στελνω μηνυμα "Ειμαστε στο ***** κλαμπ, καθομαστε στο ταδε σημειο, αμα θες ελα, τα κοριτσια δεν εχουν προβλημα να ρθεις" Τρελη καζουρα μιλαμε τελικα δεν ηρθε.
Τωρα κανονιζουμε με τα κοριτσια για τα Χριστουγεννα να παμε Κωνσταντινουπολη γτ δεν εχει παει καμια μας κ κανονιζουμε με πρακτορεια κ ετσι κ απο οσους εχω ακουσει κ πηγαν ειναι καταπληκτικη πολη ΑΞΙΖΕΙ να πας κ αρχισε τις ζηλιες κ τις μικροτητες οτι δεν τον αγαπαω κτλ. Προς το παρον ενιωσα ασχημα, αλλα το οτι θελω να εχω κ αλλη ζωη περα απο σενα δεν σημαινει οτι δεν σ αγαπαω!!! Κ τον ειπα αμα θελει να ρθει κ αυτος αλλα ειναι κομπλεξικος ο τυπος απ ο,τι καταλαβα θελει την κοπελα του να την εχει σηκω σηκω κατσε κατσε. Μαλλον επεσε σε λαθος ατομο.
Το αποκορυφωμα? Το αγορι που ειναι στην ομαδα μ στην πρακτικη (αυτος ο κοιμισμενος π σας ελεγα π πατουσε μονο στις εξεταστικες) θελει να δει φωτο του να δει πως ειναι! Μιλαμε για τρελο σημειο ζηλιας/μαλακιας να το πω? Να δει δλδ αμα ειναι πιο ωραιος κτλ ? Τον ειπα δεν μπορω να σου δειξω φωτο χωρις την αδεια του κ δεν το εχω το παιδι αλλωστε, κ στην τελικη τι σε επιασε με το παιδι? Τον λεω αμα θες ελα στον Πυργο (σχολη δλδ απλα επειδη ειναι σε μορφη πυργου) αμα τον πετυχω απο μακρια θα στον δειξω. Μ λεει οχι αστο. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!
Συμπερασμα : Ορισμενοι αντρες νομιζουν οτι η κοπελα ειναι σκυλι κ οτι μπορουν να το εκπαιδευσουν να τους κανει ολα τα χατηρια. Αγορακια αν θελετε αυτο, παρτε ενα σκυλι καλυτερα η πηγαινετε να τα κανετε εκει που σας περναει. Αλλιως θα τρωτε σουτο απο αυτες που δεν τα ανεχονται αυτα τα χειριστικα. Υποχειρια δεν ειμαστε κανενος.
Κ κατι παρομοιο π θυμηθηκα, πριν χρονια ειχαμε αναλαβει μια εργασια με τιτλο "αντοχη κτιριων στη μηχανικη καταπονηση" τις ομαδες τις ορισε ο καθηγητης κ ημουν εγω κ αλλα 3 αγορια. Μολις ητανε να συνατηθουμε εντοπισα γελακια κ τη φραση "τι θα ξερει τωρα αυτη η ασχετη" τεσπα δεν εδωσα σημασια κ πηγα με ολη την καλη διαθεση στην ομαδα γτ ειμαι υπερανω σε τετοια. Αρχικα ενιωθα λιγο αβολα αλλα μετα μια χαρα. Σε καποια επομενη συναντηση σε καποια φαση πεταξα μια ιδεα πανω στην εργασια κ ο ενας απο τους αλλους μ λεει "Εσυ εισαι κοριτσι, σκασε κ σουζα". Ακριβως οπως σας το γραφω. Εκεινη τη στιγμη παιδια τα ειδα ολα κ γυριζω κ τον απανταω "Σκασε κ σουζα να πας να πεις στη μανα σ κ στην αδερφη σ". Δεν μιλησε μετα απο αυτο κ μετα για 1-2 λεπτα ολη η ομαδα ειχε παγωσει. Κ λεω εγω "Που ειχαμε μεινει? Α, ναι η οροφοσκεπη πρεπει να τοποθετηθει ετσι κτλ κτλ". Μετα απο καμια βδομαδα μ ζητησε συγγνωμη. Τον απαντησα ξερα "δεν πειραζει".
Αυτα ειπα πολλα κ σας ζαλισα το ξερω. περιμενω τις αποψεις σας. σχολια. τι να κανω whatever.