ερωτική αυτοπεποίθηση στο μηδέν??
λοιπόν.. αυτό που λέει ο τίτλος..
αν εξαιρέσεις 1-2 ελαττώματα που έχω και θέλω να αντιμετωπίσω αυτό είναι ίσως το βασικό πρόβλημα της ζωής μου..
είμαι 25 χρονών, κοπέλα, και έχω κάνει μία σχέση ολοκληρωμένη που κράτησε μισό χρόνο και με παράτησε για άλλη. αυτό έγινε στα 22 μου και ως τώρα δεν έχω κάνει κάποια άλλη σχέση.
Γενικά είμαι όμορφη κοπέλα,ευχάριστη θέλω να πιστεύω και με κοιτάζουν αρκετοί άντρες
Αλλά, από τη φύση μου ίσως δεν μπορώ να φλερτάρω. Συνήθως όσοι μου αρέσουν μου αρέσουν πολύ και θεωρώ πως στη ζωή μου μου μου άρεσαν σύνολο ως τώρα 5 άντρες από τους οποίους κανέναν δεν είχα.. αν και δεν δείχνω πολύ αυτά που νιώθω θεωρώ πως και οι 5 το ήξεραν πως τους θέλω αλλά από κανέναν τίποτα
το γεγονός αυτό συν ότι η μία σχέση που είχα με παράτησε για άλλη μ έχει κάνει πολύ ανασφαλή σ αυτό το θέμα.
Φοβάμαι να δείξω το παραμικρό γιατί φοβάμαι πως θα μ απορρίψουν και δεν το αντέχω πάλι,
όσες φορές το σκέφτομαι καταλήγω στο ότι μπορεί όλα αυτά να μην είναι για μένα τελικά και πως θα πρέπει να πάψω να το σκέφτομαι και να δεχτώ οτι δεν θα συμβεί ποτέ κάτι αμοιβαίο σε μένα οπότε καλύτερα να κοιτάξω τα υπόλοιπα πράγματα στη ζωή μου