Φοβάμαι πως χάνω το μυαλό μου
Καλησπέρα!Είμαι καινούρια στην παρέα και ελπίζω να βρώ ένα φως στο τούνελ που έχω μπει.
Είμαι 27 χρονών, 1 μήνα παντρεμένη και τις τελευταίες δύο βδομάδες βασανίζομαι απο σκέψεις του τύπου : θα τρελαθώ,σιγουρα είμαι σχιζοφρενής,θα χάσω τον έλεγχω του σώματός μου και θα κάνω κάτι που δε θέλω ή δεν καταλαβαίνω...και άλλα τέτοια.
Σχετικά με το ιστορικό μου,άρχισα να έχω φοβίες οτι έχω κάποια σοβαρή αρρώστια και να τρέχω σε γιατρούς διαφορων ειδικοτήτων πριν απο 4 περίπου χρόνια.Δεν το έκανα κάθε μέρα,με έπιανε πού και πού και μετα απο τις ιατρικές εξετάσεις αισθανόμουν καλύτερα για ένα διάστημα,μέχρι να βρώ κάτι καινούριο να ψάξω.
Τον τελευταίο 1 χρόνο έπαθα κάποιες κρίσεις πανικού και μια φορά μάλιστα πήγα ακόμα και στο νοσοκομείο για να βεβαιωθώ ότι είμαι καλά.
Η τελευταία κρίση που έπαθα πριν απο δυο βδομάδες ήταν και εκείνη που μου πυρωδότησε τις σκέψεις περι τρέλας (αν και κατα διαστήματα το είχα ξανασκεφτεί οτι ισως χάσω τον έλεγχο κτλ).Το θέμα είναι πως ούτε να κοιμηθώ μπορω και ακόμα κι αν τα καταφέρω μετά απο λίγο ξυπνάω ιδρωμένη και φοβισμένη.Η κάθε μέρα που ξημερώνει μου φαίνεται βουνο.Πήγα σε ψυχίατρο την περασμένη βδομάδα (πράγμα που εν μέρει μου επιβεβαιώνει την τρέλα μου)και μου συστησε βελονισμο στα αυτια.Κάναμε μια συνεδρία και αύριο είναι η επόμενη αλλα δεν καταλαβαίνω διαφορά.Φοβάμαι πως χάνω τον εαυτό μου.Ο ιατρος μου είπε πως όλες αυτές οι σκέψεις είναι συμπτώματα αλλα πώς να πείσω τον εαυτό μου ....Σας παρακαλώ βοηθήστε με είμαι σε απόγνωση. (το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι σπούδασα ψυχολογία....το άφησα για το τέλος σαν το κερασάκι στην τούρτα)