σχέση vs ηλεκτρονικά παιχνίδια!!
Καλησπέρα σε όλους!!! θα σας διηγηθώ ένα πρόβλημα μου γιατί θέλω όπως και δήποτε να ακούσω διάφορες απόψεις!! Έχω λοιπόν μια σχέση 2 χρόνων!!! εγώ σπουδάζω αθήνα και αυτός μένει στην επαρχεία...έχει λοιπόν 3 βδομάδες που ήρθε να με δει και μένει μαζί μου!! ε λοιπόν όλες αυτές τισ μέρες παίζει συνεχώς στο λαπτοπ μου!! οκ δεν έχω πρόβλημα, λογικό είναι να θέλει να ξεχαστεί λίγο γτ δεν έχουμε και πολλά να κάνουμε πέρα απο το να βγούμε κάποιες φορές έξω!! Αυτό που με ενοχλεί όμως και θέλω να δω αν είμαι λάθος , είναι οτι κάθε βράδυ ξεκινάει να παίζει απο τις 9 και εγώ σε κάποια στιγμή θα κοιμηθώ γτ δεν έχω κάτι άλλο να κάνω και ξυπνάω το πρωί και παίζει ακόμα!! δηλαδή έχει έρθει σπίτι μου , κοιμάμαι μόνη και όταν ξυπνάω κοιμάται αυυτός!! Συγνώμη αλλα πιστεύεται ότι είναι σωστό και ωραίο αυτό που κανει? έχουμε μαλώσει πόσες φορές και ποτέ δεν άλλαξε γνώμη ..πάντα μου λέει πως "αφού παίζω μόνο το βράδυ, δεν σε ενοχλώ"Ρε παιδιά είμαι σε απόγνωση!! δεν ξέρω τί να κάνω ..τι να τού πω? πως να το διορθώσω!!!