-
Σας εχει τυχει ποτε...
Να περνατε μπροστα απο καποια ατομα κ να σας κοιτανε με χλευαστικο κ ειρωνικο βλεμμα λεγωντας κατι ασχημο για σας μεταξυ τους? Να λενε "α, να τη/τον να" κ να γελανε? Να γινεστε στοχος ανωριμων ατομων που σας φερονται ασχημα και να νιωθετε πως ειστε ο μονος/η που του/της συμβαινουν αυτα...? Αληθεια συμβαινει στους περισσοτερους η λενε μπουρδες για να με καθησυχασουν? :( :( :(
-
Δυστυχως ειναι πολυ συχνο φαινομενο αυτο που λες...Συνηθως στοχοποιουνται ατομα που διαφερουν απο το μεσο ορο, ανεξαρτητα απο το λογο για τον οποιο διαφερουν...
Μια πολυ καλη λυση ειναι η αδιαφορια μπροστα σε τετοιες συμπεριφορες.Προπαντος πρεπει να εχεις κατα νου να μη σε επηρεαζει, γιατι μετα μπορει να σε ακολουθει αυτη η ανασφαλεια για χρονια ολοκληρα...
-
μα δεν εχω καποιο κουσουρι...σαν πως ακριβως να διαφερω δλδ? :confused:
-
Μπορει να διαφερει και προς το καλυτερο καποιος, δηλαδη να ειναι πχ πολυ καλος μαθητης...
-
κ γω αυτη την αισθηση εχω!!
-
-
Αλήθεια θα σου λένε! Και γω το έχω αυτό! Αυτό που περιγράφεις είναι απλή μορφή για μένα...σε μένα κορυφώνεται με στενούς φίλους και σε ''τσακωμό''.
-
α!!τελεια!αλλη δουλεια και προβληματα δεν εχουνε,ασχολουνται και με το τι κανει ο κοσμος και τσακονονται κι ολας!!ελεος!ρε παιδια,καλα αυτοι,εσεις μην δινετε σημασια..αυτοι οι ανθρωποι ειναι το λιγοτερο επιφανειακοι!!!αλλα θελει και λιγο τσαμπουκα,νομιζω..βρισκουν λιγο και τα κανουν..
-
στους περισσοτερουσ συμβαινει αυτο
-
αν οντως συμβαινει με στοχο εσενα...και δεν λενε απλα κατι δικο τους και γελανε.....να σκεφτεσε οτι πολυ απλα εχεις να κανεις με ηλιθιους.....
μονο οι ηλιθιοι υοθετουν αυτες τις συμπεριφορες...
η δικια σου δυναμη ειναι οτι εσυ ξερεις κατι για αυτους που αυτοι δεν ξερουν για τον εαυτο τους....οτι ειναι ηλιθιοι....:)