εχω γνωρισει πολλους σε νοσοκομεια αλλα δεν κρατησαμε επαφες. θα ηθελα να εχω καποια φιλικη σχεση με τετοια ατομα, γιατι νιωθω μονη μου, οτι κανεις δεν με καταλαβαινει κτλ. ειμαι 22.
Printable View
εχω γνωρισει πολλους σε νοσοκομεια αλλα δεν κρατησαμε επαφες. θα ηθελα να εχω καποια φιλικη σχεση με τετοια ατομα, γιατι νιωθω μονη μου, οτι κανεις δεν με καταλαβαινει κτλ. ειμαι 22.
ιρενεκ90 γεια σου. Δεν ανηκω στην κατηγορια των ατομων που αυτοτραυματιζοντε, εκεινο που εχω διαβασει σε βιβλια ψυχολογιας και θελω να σου γνωστοποιησω-που μπορει ηδη να το ξερεις-ειναι οτι αποτελει εναν τροπο ωστε παρωδικα να αποσπασει την προσοχη του οργανισμου απο τα ψυχικα προβληματα στον πιο εντονο σωματικο πονο. Υπαρχουν κ αλλα αιτια βεβαια αλλα γενικα δεν ειναι απο μονο του προβλημα αλλα ειναι αποτοκο καποιων γενεσιουργων αιτιων κατα κανονα. Επομενως καλο θα ηταν να δεις καποιους ειδκους-απ οτι διαβασα το χεις κανει- και το πιο βασικο να δεις ποια θεματα σε προβληματιζουν στη ζωη σου. Καπου διαβασα οτι αντιμετωπισες καταθλιψη. Για ποιο λογο εγινε αυτο? Υπαρχουν καποια προβληματα που αντιπετωπιζεις? Οταν λες οι αλλοι δε σε καταλαβαινουν τι εννοεις? Η κολαση ειναι οι αλλοι βεβαια...
ιρενεκ εγω ειμαι αμαμητος( οχι οτι δεν φαινεται) αλλα θα ηθελα να σε γνωρισω και να κανουμε S&M