δεν ξερω πωσ να το χειρηστω!
Γεια σας και απο εμενα παιδια ειμαι 23 χρονων φοιτητης και τον τελεθταιο καιρο εχω πολλα προβληματα ανχους διοτι η σχολη μου δεν παει και πολυ καλα και οτι εχω προβλημα με φιλους. Θα σας εξηγησω για να καταλαβεται πανω κατω τι παιζει. Λοιπον στην ζωη μου ειχα μονο μια παρεα που ειμουν μονο με αυτος δεν γνωριζα κανεναν αλλον και ουτε ειθελα και οταν ανεβηκα να σπουδασω εφεθγα απο το μερος μου και πηγενα να τους βρω εκει που σπουδαζανε αυτοι και ετσι δεν απεκτησα ποτε φιλους και δεν εκανα και δικοι μου ζωη. ΤΟ περιεργο ειναι οτι αυτο που εκανα δεν το καταλαβενα δλδ δεν καταλαβενα το ποσο αδυναμος και τοσο ποσο χαμηλης αυτοπαιπηθησεις σαν ανθροπως ειμουν, εγω θεωρουσα τον εαυτο μου γαματο αλλα δεν ειναι ετσι! Τελικα επρεπε να ερθω στο μερος μου για α τελειωσω την σχολη και γνωρησα μια κοπελα η οποια με εκανε να καταλαβω πληρως τον εαυτο μου και το ποσο ανωρημοςς ειμαι οχι οτι μου το ελεγε αλλα μεσα απο τα γεγονοτα το καταλαβενα αυτο, και οσο αρχηζα να το καταλαβαινω τοσο πολυ δεν μπορουσα να το πιστεψω και αλλο τοσο δεν μπορουσα να παραδεχτω τον εαυτο ηταν πολυ δυσκολο αυτο που περασα γτ νομιζα οτι τρελενομαι ακομα μου εχει μεινει λιγο αλλα πιστευω οτι θα το ξεπερασω σιγα σιγα... Και εδω θελω την βοηθεια σας γτπραγματικα δεν ξερω πως να χειρηστω το οτι ειμουν τοσο ανωρημος και βλακας με χαμηλη αυτοπαιπηθηση και τοσο ευαισθητος σε σημειο γυναικουλας ακομα μου ειναι δυσκολο να το πιστεψω αλλα πρεπει να ζησω με αυτο. Πραγματικα δεν ξερω τι πρεπει να κανω οταν βγενω με παρεα πως να συμπεριφερθω πως να αντιδρασω. Δεν ξερω ποιος ειμαι ποια! Δωστε μου μια συμβουλη εσεις τι καταλαβεναται απο αυτο?