Γειά σας είμαι νέος στο φόρουμ και ήθελα να σας πώ για ένα πρόβλημα με που με απασχολεί την τελευταία εβδομάδα .
Είμαι 19 ετών και έχω σχέση με μια υπέροχη κοπέλα 7 μήνες . Το τέλειο με αυτή τη σχέση ήταν ότι ενώ είχαμε σχέση μόνο 2 εβδομάδες μετά καταφέραμε να αντέξουμε μαζί 3 μήνες χώρια λόγω απόστασης . Περάσαμε διάφορα προβληματάκια αλλά καταφέραμε να αντέξουμε και να είμαστε μαζί . Το κακό είναι ότι ζήλευε μια πολύ καλή μου φίλη και φταίω εγώ , γιατί λόγω μικρής εμπειρίας δεν το διαχειριστηκά σωστά και την έκανα να ζηλέψει άθελα μου , ενώ εγώ αυτή τη φίλη την έβλεπα μόνο φιλικά και τίποτα παραπάνω . Δεν το κατάλαβε ποτέ και ίσως δεν την έκανα εγώ να το καταλάβει και μέσα σε αυτό το διάστημα των τριών μηνών απόστασης τσακωθήκαμε γι'αυτή τη φίλη 2 φορές . Τσακωθήκαμε και άλλη μια φορά όταν επιτέλους είχαμε βρεθεί και έτσι αποφάσισα κάτι . Της λέω πάνω από εσένα δεν βάζω την φίλη μου , είσαι πάνω από αυτή και έτσι μετά από αυτή τη μέρα αυτή τη φίλη μου την πέταξα από τη ζωή μου χωρίς καμία εξήγηση . Και εκείνη την ώρα ένιωθα καλά γιατί είχα κρατήσει τη σχέση μου . Όμως την επόμενη μέρα έλεγα "Ναι αλλά αν έκανα λάθος που την πέταξα έτσι;" . Πάντα ήμουν της άποψης ότι οι φίλοι πάνω απ'όλα , αλλά εντάξει με αυτή τη σχέση ένιωθα τρελή ασφάλεια και δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα με αφήσει (λάθος!) . Κανείς δεν θεωρείται δεδομένος . Εκτός από την φίλη η κοπέλα μου δεν συμπαθούσε και ένα φίλο μου , ο οποίος ήξερε και τους δύο μας και ο οποίος μας βοήθησε πιστεύω για να φτιάξουμε τη σχέση μας . Έτσι έμαθα και εγώ κάποια πραγματάκια αργότερα και έκανα τον φίλο πέρα . Για πολύ καιρό ένιωθα τύψεις γι'αυτό και προσπάθησα να μισήσω και τους δύο για να πείσω τον ευατό μου ότι έκανα το σωστό . Έλα όμως που την τελευταία εβδομάδα όταν ήμουν με την κοπέλα μου σκεφτόμουν συνεχώς την φίλη και τον φίλο και κυριώς την φίλη! Να προσθέσω όχι ερωτικά , απλά την σκεφτόμουν . Επίσης φοβόμουν να πώ το όνομα της φίλης στην κοπέλα μου έτσι γιατί νόμιζα ότι θα στεναχωριόταν . Έτσι λοιπόν να φανταστείτε πήγα να κάνω κάτι ερωτικό με την κοπέλα μου και σκέφτηκα την φίλη μου κατευθείαν μου έφυγαν οι ορέξεις . Γέμισα με άγχος και στρές και την τρίτη αυτής της εβδομάδας είχα αυπνία 7 ώρες . Πριν κάτι εβδομάδες έπρεπε να πάρω το flashaki μ από την φίλή μ , εννοείται πως μου τα έχωσε μόλις με είδε και κατηγορούσε και έβριζε την κοπέλα μου που κόψαμε την παρέα . Είχα σοκαριστεί αλλά για λίγες εβδομάδες ήμουν οκ μέχρι να με πιάσουν αυτά . Όσον αφορά το φίλο δεν με χαιρέταγε κάν . Κάποιος λοιπόν μου είπε να ζητήσω συγγνώμη σε αυτά τα άτομα και να αρχίσω πάλι να τα κάνω παρέα αλλά να ξεκαθαρίσω και την κατάσταση στην κοπέλα μου ώστε να νιώσω καλά εγώ . Έτσι λοιπον και οι δύο φίλοι με συγώρησαν κ μπορώ πλέον να βγαίνω μαζί τους , ωστόσο όταν μίλησα στην κοπέλα μου νευρίασε και μου είπε αν θές να βγαίνεις μαζί τους αλλά να μην μου το λές γιατί μου χαλάς την προσωπική υγεία αλλιώς χωρίζουμε . Της είπα αν δεν δέχεσαι τις επιλογές μου τους φίλους μου , δεν τις σέβεσαι , άρα δεν με αγαπάς . Της πέταξα πολλές φορές την λέξη χωρισμός και ήθελα να πεί ναί . Ένας φίλος μου είπε ότι απλά ήθελες να πεί ναι εκείνη την ώρα γιατί ήθελες να νιώσεις λίγο ελεύθερος . Τελικά δεν χωρίσαμε δέχτηκα τον όρο μέχρι να δούμε τι θα γίνει . Παιδιά , δεν μπορώ να χάσω αυτή τη κοπέλα την αγαπώ με όλη μου την καρδιά και το πιστεύω αυτό που λέω , αλλά είναι κακό που θέλω να έχω και τους φίλους μου; Δεν θέλω να μπώ σε διαδικασία να διαλέξω γιατί έτσι θα διαλέξω την κοπέλα οι φίλοι δεν θα ξαναγυρίσουν και από τις τύψεις που θα έχω θα χωρίσω αργότερα και την κοπέλα γιατί θα είμαι διαρκώς χάλια . Την αγαπώ και θέλω να την κρατήσω . Τι να κάνω; :(