Πόσο ομοφυλόφιλοι είμαστε;;;
Υπήρξε ποτέ στην ζωή σας στιγμή που να έχετε νιώσει ομοφυλοφιλικά συναισθήματα;;; έχετε εμπειρία;;; άλλοι περιορίζονται σε πλατωνικούς έρωτες, άλλοι σε φιλιά , άλλοι είναι «γκέι , μπάι , στρέιτ κλπ κλπ» Επίσης υπάρχουν άνθρωποι που το ζουν κρυφά… Είναι άλλωστε είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων ότι όλοι λίγο πολύ έχουμε τις ομοφυλοφιλικές μας τάσεις. Σ άλλους επικρατούν και σε άλλους όχι. Ισχύει όμως αυτό;;; η είναι μύθος;;; Είμαι 24 χρονών, ζω σε μια πολύ κλειστή κοινωνία και σύμφωνα με τους ονοματισμούς ονομάζομαι μπάι.. Χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία στης ομοφυλοφιλικές σχέσεις αλλά έχω τάση προς αυτές.. και εχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα , διαβάζοντας ρωτώντας ψυχολόγους κλπ… Η κανονική μου ζωή θεωρείται στρέιτ από όλους (λόγω του ότι έχω σχέση ) είχα μιλήσει στη σχέση μου για κάποια περιστατικά στο παρελθόν με της εν λόγω εμπειρίας. Το θέμα της αναζήτησης μου δεν είναι προσωπικό , αλλά γενικό.
Μεγαλωμένη λοιπόν σε μια κοινωνία γεμάτη ταμπού.. αναρωτιέμαι αν όντως υπάρχουν άτομα με τον ίδιο τρόπο σκέψης μ εμένα… το έχω αποδεχθεί πλέον μέσα μου , στο να το δείξω στο περίγυρο μου όμως όχι. Θέλω να δω αν είναι θέμα κοινωνικών κανόνων το να το κρύβουμε (έχοντας όμως την τάση προς αυτό) ητε λόγω ταμπού ητε λόγω προσωπικών πεποιθήσεων. Αν έχετε είχατε ποτέ έστω και το παραμικρό αίσθημα.θα είναι σαν μικρή δημοσκόπηση. Όλες οι απόψεις είναι καλοδεχούμενες.Ευχαριστώ