Originally Posted by
ameliari
Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω κάτι τους άγνωστους οπότε αντικειμενικούς συνανθρώπους μου.
Είμαι 42 χρονών και εδώ και 19 μήνες είμαι άνεργη μετά από 22 χρόνια συνεχόμενης εργασίας.Στην αρχή δεν συνειδητοποίησα τι μου συνέβη ,όμως τώρα πια είμαι πολύ χάλια.Κλείστηκα στο σπίτι ,απογοητεύτηκα με έχει πάρει η κάτω βόλτα μιας και η ζωή δεν σταματάει , οπότε τα προβλήματα συνεχίζουν να έρχονται κ με δυσκολία ανταπεξέρχομαι.
Πριν χάσω βέβαια την δουλειά μου ,είχα αρχίσει να κλείνομαι όσον αφορά τις σχέσεις. Οι φίλοι είναι παντρεμένοι με παιδιά και σε άλλη φάση και εγώ μετά από ένα τελευταίο καλό χτύπημα στη σχέση μου αποφάσισα ότι δεν θέλω να περνάω αυτό τον πόνο και πέρασα στην άρνηση για το άλλο φύλο.
Με πίεσαν πολύ αυτοί οι φίλοι ,να μπω σε site γνωριμιών. Δεν το ήθελα ,το σνόμπαρα ,πίστευα άλλα πράγματα.
τελικά το έκανα. Η ερώτηση μου είναι η εξής και πιστεύω ότι απευθύνομαι σε ανθρώπους που καταλαβαίνουν.
Έχω αναπτύξει διάφορες φοβίες. Πως μπορώ να κανονίσω να βγω με έναν άγνωστο άνθρωπο ?εδώ οι "γνωστοί" και βλέπεις πως έχουν γίνει οι σχέσεις..και καλά αυτοί που θέλουν μόνο sex ,το καταλαβαίνεις , όμως τους άλλους τους εμπιστεύεσαι ?
Έχετε κάποια εμπειρία από αυτού του είδους τις γνωριμίες ? τι γίνεται ?
ευχαριστώ